- 694
- 348
- 63
Beyler s.a akbank axess kredi kartımda 100 tl chip para var bu chip parayı nakite çevirmenin bir yere yüklemenin yolu var mı chip para ile ödeme yapılan yerler gibi gibi
Sız kafayı yemıssınız 😀Beyler s.a akbank axess kredi kartımda 100 tl chip para var bu chip parayı nakite çevirmenin bir yere yüklemenin yolu var mı chip para ile ödeme yapılan yerler gibi gibi
Kral alışverişde kullanBeyler s.a akbank axess kredi kartımda 100 tl chip para var bu chip parayı nakite çevirmenin bir yere yüklemenin yolu var mı chip para ile ödeme yapılan yerler gibi gibi
Chip para ile kredi kartı borcunu öde açılan limitle kredi kartı yatırım yapılan bir siteye yatırırsınBeyler s.a akbank axess kredi kartımda 100 tl chip para var bu chip parayı nakite çevirmenin bir yere yüklemenin yolu var mı chip para ile ödeme yapılan yerler gibi gibi
Sen yemedin mi herşey yolunda sanırım buralarda dolaştığına göreSız kafayı yemıssınız 😀
Üye olana vermiyor refi kasana veriyor dostum yanlış bilgi vermeAkbank yeni üye olanlara 250 chip para veriyo aliveriste gecerli
Üye olmadan nasıl ref yapacakkiÜye olana vermiyor refi kasana veriyor dostum yanlış bilgi verme
Altın sitesi var di ben önceden yapmıştım oradan cip ile altın alıp akbank ta bozmuştum biraz uğraşmıştımBeyler s.a akbank axess kredi kartımda 100 tl chip para var bu chip parayı nakite çevirmenin bir yere yüklemenin yolu var mı chip para ile ödeme yapılan yerler gibi gibi
Üye olana vermiyor işte refi yollayana veriyor yani cippara sana geliyor üye olan birşey almıyor bu durumdanÜye olmadan nasıl ref yapacakki
Hangi site kralAltın sitesi var di ben önceden yapmıştım oradan cip ile altın alıp akbank ta bozmuştum biraz uğraşmıştım
Hangi site kral
Nasıl yapıcaz kral hiç bir şey anlamadım
Bende hatırlamıyorum bi kaç forumdan okuyup yapmıştımNasıl yapıcaz kral hiç bir şey anlamadım