- 184
- 51
- 28
İki kisiyisi dolandirmislar müşteki zararı ödedim ben yine ceza verdiKardeş dolandırıcılık mi yaptılar hesabından durum neyki 5 sene ceza
İki kisiyisi dolandirmislar müşteki zararı ödedim ben yine ceza verdiKardeş dolandırıcılık mi yaptılar hesabından durum neyki 5 sene ceza
Pek te bir bilgim yok o yüzden burda paylastimBir den fazl suç varsa birinden ceza verilmesi anlamında galiba en ağır olandan ceza almışsın
Sorma yaktı beniArkadaşına hesaplarını vermiş. Arkadaşı da kiralamış hesapları. Öyle arkadaşın ben ta...
Arkadas degil düşmanmis hesabını kestin miDolandırıcıl8kta kullanmış
Dur yangına körükle gitme dostArkadas degil düşmanmis hesabını kestin mi
5/9 ne oluyor 5 sene miBen 5 / 9 yedim 2 ay yattım gerisini sen hesapla
Ben atardım iki tane valaArkadas degil düşmanmis hesabını kestin mi
Sahte Aras kiralama sitesi kurmuşlarYani hesaplarını siteye mi sattın
Ne zamandır denetimdesin ne kadar deneyimin kaldı 20 gün sürüyor içtima ayrıca daha önce kapalı görmediysen 1 ay kapalı görürsün açıkta ne kadar yatcanı da söyleyebilirim ama denetimde geçen süreni öğrenmem lazımMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Dostum geçmiş olsun ah be dostum kiralmasaydin keşke suç tarihi tam nedir hangi ay5/9 ne oluyor 5 sene mi
+10 yıl daha ceza . Ne güzel di miBen atardım iki tane vala
aras kiralama neSahte Aras kiralama sitesi kurmuşlar
Araç demek istedi sanırımaras kiralama ne
Hakkında hayırlısı tanıdık bir avukat varsa daha net bilgi alırsınPek te bir bilgim yok o yüzden burda paylastim
Şirket açıp milleti dolandırmışlardır yada para aklamışlardıraras kiralama ne
ayaklara attınmı bişey olmaz+10 yıl daha ceza . Ne güzel di mi
Not aldımayaklara attınmı bişey olmaz
Bende yasayla çıktım 3 sene 4 ay daha denetim görcemKardeşim söyle söyleyeyim büyük ihtimalle 1/2 infazdır daha önce hüküm biyirmediğin için yani 2 sene 10 Ay yatar yapar şimdi önemli olan suç tarihi 31 Temmuz 2023 öncesiyse denetim ihlalin yoksa kapalı 1 açık 3 ay zorunlusunu yatar çıkarsın