- 184
- 51
- 28
Dosya geldi mi temize gönderme bir tek zaman kazanırsın başka bir şey değilMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
3 sene yatari var zaten 1 yatmissin kaldı 2 suç tarihi kurtariyirsab2023 Mayıs oncesiyse denetimle yurtarsinMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Arkadaşın kartlarınla ne işlem yapmisMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
3 ay yatar çıkarsın rahat olMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Cezalarının tamamı birleştirilip toplamında 5 yıl ceza verilmiş . Yattigin süreyi düşerlerMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
Bende Van Gürpınarlıyım la hemşeriyizMerhaba arkadaşlar 4 yıl önce bir salaklık edip kartlarımı arkadaşıma verdim ceza evine girdim 1 sene yatıp çıktım şu an denetim deyim imza atıyorum bir dosyam istinafdaydı dün baktım gelmiş iştima diyo 5 sene 10 ay ne kadar cezam var yatarı nedir bilgisi olan var mı Ekli dosyayı görüntüle 916912
2022 suçları3 sene yatari var zaten 1 yatmissin kaldı 2 suç tarihi kurtariyirsab2023 Mayıs oncesiyse denetimle yurtarsin
NeresindenBende Van Gürpınarlıyım la hemşeriyiz
İştimada 1/2 uygulanıyor mu acaba denetim olur acabaCezalarının tamamı birleştirilip toplamında 5 yıl ceza verilmiş . Yattigin süreyi düşerler
Arkadaşın kartlarınla ne işlem yapmis
Yatarı 3ay mı3 ay yatar çıkarsın rahat ol
Ben 5 / 9 yedim 2 ay yattım gerisini sen hesaplaYatarı 3ay mı