18 Eki 2022 #41 V Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 37,610 37,763 113 bytako' Alıntı: yakında paket havası olur onlar nitelikli dolandırıcılıktan 5 yıl, sonra kapalı da gökkuşağını gösterirler Genişletmek için tıkla ... Rainbow T Tipi Kapalı Cezaevi / Sincan
bytako' Alıntı: yakında paket havası olur onlar nitelikli dolandırıcılıktan 5 yıl, sonra kapalı da gökkuşağını gösterirler Genişletmek için tıkla ... Rainbow T Tipi Kapalı Cezaevi / Sincan
18 Eki 2022 #42 SFENKS 🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 155 128 43 Hoşgeldin ebubekir siddiqqq 🤣 🤣
10 Kas 2022 #43 Silence Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,130 280 83 Sazan avına çıkmışlar ama kullanıcı adımı yazmayı ihmal etmemiş sn avukat 😂😂😂😂
10 Kas 2022 #44 lumberjack Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,658 3,867 113 Silence' Alıntı: Sazan avına çıkmışlar ama kullanıcı adımı yazmayı ihmal etmemiş sn avukat 😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 276357 Genişletmek için tıkla ... Beni hergün farklı numara dan arıyorlar bence bunların banka vs tanıdığı var bilgi alıyorlar borcu olanları arıyorlar düşen çok oluyordur
Silence' Alıntı: Sazan avına çıkmışlar ama kullanıcı adımı yazmayı ihmal etmemiş sn avukat 😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 276357 Genişletmek için tıkla ... Beni hergün farklı numara dan arıyorlar bence bunların banka vs tanıdığı var bilgi alıyorlar borcu olanları arıyorlar düşen çok oluyordur
10 Kas 2022 #45 Silence Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,130 280 83 Tümerciy' Alıntı: Beni hergün farklı numara dan arıyorlar bence bunların banka vs tanıdığı var bilgi alıyorlar borcu olanları arıyorlar düşen çok oluyordur Genişletmek için tıkla ... Bana ulaşamıyorlar bilinmeyen numaraları engelleyip filtreledim anca böyle sms geliyor işte
Tümerciy' Alıntı: Beni hergün farklı numara dan arıyorlar bence bunların banka vs tanıdığı var bilgi alıyorlar borcu olanları arıyorlar düşen çok oluyordur Genişletmek için tıkla ... Bana ulaşamıyorlar bilinmeyen numaraları engelleyip filtreledim anca böyle sms geliyor işte
10 Kas 2022 #46 lumberjack Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 6,658 3,867 113 Silence' Alıntı: Bana ulaşamıyorlar bilinmeyen numaraları engelleyip filtreledim anca böyle sms geliyor işte Ekli dosyayı görüntüle 276366 Genişletmek için tıkla ... Beni normal cepten arıyorlar bide hep farklı no mesela 11 den bucuğa kadar 11 ayrı numara ard arda aramış amaçları ne bilmiyorum her yeni numara da umutlarımı yeşeriyor acaba
Silence' Alıntı: Bana ulaşamıyorlar bilinmeyen numaraları engelleyip filtreledim anca böyle sms geliyor işte Ekli dosyayı görüntüle 276366 Genişletmek için tıkla ... Beni normal cepten arıyorlar bide hep farklı no mesela 11 den bucuğa kadar 11 ayrı numara ard arda aramış amaçları ne bilmiyorum her yeni numara da umutlarımı yeşeriyor acaba