http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Betsatta 4005₺ var çekemedim dünden beri aw 😂

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,895
41,907
113
Gece roll patlayacak sıra bi uyuyorum dedi sonra tam giderken gol geldi hala uyanık şokunda 😂
Belli zaten murodan bahsederken tipstermis gibi davranıyor :) adam son dort aydır 100 TL koyamadı cebine :) bir tane kod cekemedi 100 TL yi 101 yapamadı hayatında hiçbir başarılı rolü yok forumun rolünde bile ikinci adıma geçemedi ne bekliyoruz bu adamdan :)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,359
25,508
113
Belli zaten murodan bahsederken tipstermis gibi davranıyor :) adam son dort aydır 100 TL koyamadı cebine :) bir tane kod cekemedi 100 TL yi 101 yapamadı hayatında hiçbir başarılı rolü yok forumun rolünde bile ikinci adıma geçemedi ne bekliyoruz bu adamdan :)
Ben günlük 500 TL alıyorum götürüp bir yere veriyorum kazanıyorum O yüzden sıfırdan başladığım için yeniden sıfırdan başlıyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,359
25,508
113
Benim gibi tripsler bulabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...