- 17,800
- 13,609
- 113
Bu forumda her basketi,her saniye ve dakikayı yazmayı kim şart koştu yada baslattiysa sen bilirsin onları enişte,,banada söyle caysiz susuz birakak...Tumbette acın izleyin macı dk dk yazmak yerine
Bu forumda her basketi,her saniye ve dakikayı yazmayı kim şart koştu yada baslattiysa sen bilirsin onları enişte,,banada söyle caysiz susuz birakak...Tumbette acın izleyin macı dk dk yazmak yerine
Olmaz oyle buraya yazilmazsa dagitima hak kazanamazsin arada roll sahibine etiket falanda atman gerek unutmasinTumbette acın izleyin macı dk dk yazmak yerine
Enişte saplıyor ben napim ben dile getiriyprum ahhaahBirader hayiridr saplama falan ayıp oluyor
Valla yaptığın ayıp sen fistekliyonEnişte saplıyor ben napim ben dile getiriyprum ahhaah
Bu sıra kayıplar cok galiba dost sinirli geziyonOlmaz oyle buraya yazilmazsa dagitima hak kazanamazsin arada roll sahibine etiket falanda atman gerek unutmasin
Ben ne yaptım 😂 günah keçisi oldum heeeValla yaptığın ayıp sen fistekliyon
Bu hiçbir şey değil 5 sene evvel 1 sanıye de 50 mesaj akıyordu kimse ne yaptığını bilmiyor masa tenisi oldugu zamn yara yedin zatenBu forumda her basketi,her saniye ve dakikayı yazmayı kim şart koştu yada baslattiysa sen bilirsin onları enişte,,banada şöyle caysuz susuz birakak...
Rolling el kitabı kural 31 jdndjdjdBu sıra kayıplar cok galiba dost sinirli geziyon