- 22,450
- 23,112
- 113
2 adım iyi kanka hem kasa yüksek zsten hem az kişiyizDostlar bonus alalım mı ne yapalım,yoksa bekletmeden 2 adım yapıp geçelim mi
2 adım iyi kanka hem kasa yüksek zsten hem az kişiyizDostlar bonus alalım mı ne yapalım,yoksa bekletmeden 2 adım yapıp geçelim mi
İki adım olsun dost iş var sabah 🙏❤Dostlar bonus alalım mı ne yapalım,yoksa bekletmeden 2 adım yapıp geçelim mi
14 küsür var rahat baksana2 adım yeter kardo zateb 3-4 kişi var
Kafana greDostlar bonus alalım mı ne yapalım,yoksa bekletmeden 2 adım yapıp geçelim mi
O kadar yok14 küsür var rahat baksana
3 4 kişi varsa alın 300 devam edin neden rolle ugrasıyırsunuz dost2 adım yeter kardo zateb 3-4 kişi var
Belli takip edenler Azaten kazan onca gelenleri saymazlar14 küsür var rahat baksana
hele bi başarmaya yakın olsun o zaman gör buraya sadece won yazmaya gelenler olcak14 küsür var rahat baksana
Enişte sende varsın zaten3 4 kişi varsa alın 300 devam edin neden rolle ugrasıyırsunuz dost
3-4 kişi misal enişte en az 10 çikar 😂3 4 kişi varsa alın 300 devam edin neden rolle ugrasıyırsunuz dost
Aynen takip eden yok en fazla o kadartakip eden 5 6 kişi var en fazla
Nora el değişmiş 2 hafta önce sözdeDayicim gecelim bsjdndjd bak vallaha nora gibi yapar bunlarda parani kazan kaç
misal sen 10 dk önce ilk mesajını atmışsın burdaAynen takip eden yok en fazla o kadar