- 22,450
- 23,112
- 113
Bazıları yatıp kalkmadan ahahYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop forumdayız
Bazıları yatıp kalkmadan ahahYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop forumdayız
Yatmak mı Muro ne yatması yarın sabaha kadar iş varrrrYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop forumdayız
Birazdan çocuklar uyanacak antrenman varYatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop forumdayız
He doğru pazar günleri değil mi siziBirazdan çocuklar uyanacak antrenman var![]()
Benim ki uyandi bileBirazdan çocuklar uyanacak antrenman var![]()
Kapalı mı açık mı şuan telefonO değil de şaka maka telefon kardeşimin telefonuyla giriş yapmışım şu an Benim telefon gitti herhalde ya şarja takıyorum sıfır da öyle şarj almıyor kapandı acaba 10 15 dakika bekleyip mi alması gerek
Telefonun da cıncığına kodunO değil de şaka maka telefon kardeşimin telefonuyla giriş yapmışım şu an Benim telefon gitti herhalde ya şarja takıyorum sıfır da öyle şarj almıyor kapandı acaba 10 15 dakika bekleyip mi alması gerek
Bu telefonda olmasa rolü takip edemeyecektik kaçıracaktık sabah ekmeğiniTelefonun da cıncığına kodun
Kaç yaşında dostBenim ki uyandi bile
Kapalı Kral Şimdi baktım %1 oldu Allah'tan Yarım saattir uğraşıyorum sıfırda duruyorduKapalı mı açık mı şuan telefon
Bekle arada oluyordu bende acılmıyordu şarja taktımda şarj işareti cıkıyordu ama yarım saat takılı bırakıyordum kendine geliyordu telefonO değil de şaka maka telefon kardeşimin telefonuyla giriş yapmışım şu an Benim telefon gitti herhalde ya şarja takıyorum sıfır da öyle şarj almıyor kapandı acaba 10 15 dakika bekleyip mi alması gerek
11Kaç yaşında dost
Taze simit arasına peynir süreceksin missBu telefonda olmasa rolü takip edemeyecektik kaçıracaktık sabah ekmeğini
Bu saatte neden uyandı
GeldiBeyler ne oldu rol
Aynen Kral şimdi oldu %2 oldu alıyor artık İyi ya vallahi korktum Dedim gidecek telefon telefonsuz kalacağız Zaten iş yok güç yok para yokBekle arada oluyordu bende acılmıyordu şarja taktımda şarj işareti cıkıyordu ama yarım saat takılı bırakıyordum kendine geliyordu telefon