http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,813
25,242
113
O değil de şaka maka telefon kardeşimin telefonuyla giriş yapmışım şu an Benim telefon gitti herhalde ya şarja takıyorum sıfır da öyle şarj almıyor kapandı acaba 10 15 dakika bekleyip mi alması gerek

Met112

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
49
28
O değil de şaka maka telefon kardeşimin telefonuyla giriş yapmışım şu an Benim telefon gitti herhalde ya şarja takıyorum sıfır da öyle şarj almıyor kapandı acaba 10 15 dakika bekleyip mi alması gerek
Kapalı mı açık mı şuan telefon

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,130
3,348
113
Bekle arada oluyordu bende acılmıyordu şarja taktımda şarj işareti cıkıyordu ama yarım saat takılı bırakıyordum kendine geliyordu telefon

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,290
12,546
113
Sinann Dostum bana iban Atar mısın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,813
25,242
113
Bekle arada oluyordu bende acılmıyordu şarja taktımda şarj işareti cıkıyordu ama yarım saat takılı bırakıyordum kendine geliyordu telefon
Aynen Kral şimdi oldu %2 oldu alıyor artık İyi ya vallahi korktum Dedim gidecek telefon telefonsuz kalacağız Zaten iş yok güç yok para yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...