Aynen bunu demek istedimBazen zorla gün isteyenler oluyor ama bu konuda çok haklısın gün vermeyeceksin en azından bir yerden gelecek para yoksa Iddafadan kazanır veririm diye düşünerek kısa vade verirsen acayip mahcup olunuyır
Abi yanlış anlamay boşluguma geldi mantıklı harbiden de ama adam kabul etmiyor ikna için gün vermek lazım ben saat veriyorum yanlış yapıyormusum demekkiKahkaha atılacak bir durum yok açık açık söyleyeceksin bak benim belki 10 kişiden alacağım var ama nafile yarın öbür gün sonraki gün diye diye 1 ay geçti![]()
Tazminat yatiyodu ayin 20sinde yatmadi adamada yarin yatar diye diye 1 hafta oldu.Bazen zorla gün isteyenler oluyor ama bu konuda çok haklısın gün vermeyeceksin en azından bir yerden gelecek para yoksa Iddafadan kazanır veririm diye düşünerek kısa vade verirsen acayip mahcup olunuyır
Kel kafasına saç ektirdide ne oldu,,yobaz gibi oldu,,,onlar zaten bu işin piri ,,içip içip oynuyorlarErtem Şeneri üye etcez az kaldı bi sponsor bullaım ababa
Verme tabi olunca vericem demek inanki gün verip parayı vermemek ten daha doğru geliyor karşıdaki kişiyeAbi yanlış anlamay boşluguma geldi mantıklı harbiden de ama adam kabul etmiyor ikna için gün vermek lazım ben saat veriyorum yanlış yapıyormusum demekki
Sağol tavsiye için böyle yapacağım bende artikVerme tabi olunca vericem demek inanki gün verip parayı vermemek ten daha doğru geliyor karşıdaki kişiye