http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar / Kasa 4K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,266
10,952
113
Bazen zorla gün isteyenler oluyor ama bu konuda çok haklısın gün vermeyeceksin en azından bir yerden gelecek para yoksa Iddafadan kazanır veririm diye düşünerek kısa vade verirsen acayip mahcup olunuyır
Aynen bunu demek istedim

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
644
113
Kahkaha atılacak bir durum yok açık açık söyleyeceksin bak benim belki 10 kişiden alacağım var ama nafile yarın öbür gün sonraki gün diye diye 1 ay geçti:)
Abi yanlış anlamay boşluguma geldi mantıklı harbiden de ama adam kabul etmiyor ikna için gün vermek lazım ben saat veriyorum yanlış yapıyormusum demekki

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
Bazen zorla gün isteyenler oluyor ama bu konuda çok haklısın gün vermeyeceksin en azından bir yerden gelecek para yoksa Iddafadan kazanır veririm diye düşünerek kısa vade verirsen acayip mahcup olunuyır
Tazminat yatiyodu ayin 20sinde yatmadi adamada yarin yatar diye diye 1 hafta oldu.

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
Ucuz raki bulduk 20 L efe gold kacirmayalim dedik.bize kacti rakilari ictik iyice toz olduk

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Plaza Amadoy on kisilik takıma baskı kuruyor atamıyor....umarım o gol gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...