- 1,077
- 1,440
- 113
işin şöyle tuhaf tarafı var. Bizim kadın seti alırsa maçın uzatmaya gitme şansı yüksek o zaman iş karışır. 6-4 yenilsin hadi bu sefer yenilmesini istiyoruz 
Açma açma sen 1.50lik maç bak ya da ben öneri veriyimaynen öyle dost %80 ihtimalle kazandı ama bakalım şom ağzımı açmıyım şimdi![]()
Çözdün hocam tenisiişin şöyle tuhaf tarafı var. Bizim kadın seti alırsa maçın uzatmaya gitme şansı yüksek o zaman iş karışır. 6-4 yenilsin hadi bu sefer yenilmesini istiyoruz![]()
aynen öyleÇözdün hocam tenisi![]()
benim bi freebet kawasakiden patladı. her hafta 3.5 üst olan maç 0-1 bittiSasdoulaya bak 3-1 yapmış vah vah gitti gül gibi maç
Dur hocam germe adamıhalep bu, serena willamsı 6-0 yenmişti o yüzden 2.sete hiç bişey kalmaz inşallah tıbrek yaparlar bu set
bende gerliyorum çok mazim var bu kadınlaDur hocam germe adamı![]()
aynen öyle 2.set 1 oyuna geliyor hadi bakalımYok hocam 6-4 biter ama zaten biz alacağımızı aldık bu setten. 1 oyun bile bize yetiyo 2. Set
şu bi gelsin de ya strese girdimHadi hocam maç çalışalım maç![]()
6-0 bitsin Fransa uçak biletin benden kaldığı otelde yakalarızşu bi gelsin de ya strese girdim6-0 da kör olsa vermez heralde ilk set 4 oyun almış oynadıgı oyun ortada . alt tarafı 1 oyuncuk be yap 1-1 bitsin şu iş
![]()