Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ceroxlive/ Kasa 1K Hedef 5K/ 500TL Ödüllü Dev Rolling

Ödül nasıl olsun ?

• 10 kişiye 50 TL

Kullanılan: 19 39.6%
  • 20 Kişiye 25 TL

Kullanılan: 29 60.4%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
Selam dostlar. haftasonu 100tl ile başlayıp. 100-400 ve sonra 400-1k olarak forumda 2 rolling yaptık. Hedef yüksek Son adıma geldik. Gözüme bir pc kestirdim 4.5k onu alıp 500tl de dağıtalım. Uzun süreye yaymayı düşünüyorum haftasonuna kadar ulaşırsak çok güzel olacak. Haftaya pazartesiye kadar süremiz var.

Taktiğimi biliyorsunuz ana para kaybetmemek için rollinge kasanın yarısı ya da %25 ile başlıyorum.

Sinerji ve desteklerinizi bekliyorum ankete oy vermeyi unutmayın.

Son düzenleme:

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Selam dostlar. haftasonu 100tl ile başlayıp. 100-400 ve sonra 400-1k olarak forumda 2 rolling yaptık. Hedef yüksek Son adıma geldik. Gözüme bir pc kestirdim 4.5k onu alıp 500tl de dağıtalım. Uzun süreye yaymayı düşünüyorum haftasonuna kadar ulaşırsak çok güzel olacak. Haftaya pazartesiye kadar süremiz var.

Taktiğimi biliyorsunuz ana para kaybetmemek için rollinge kasanın yarısı ya da %25 ile başlıyorum.

Sinerji ve desteklerinizi bekliyorum ankete oy vermeyi unutmayın.

Dipnot : Ödül şeffaflık açısından çekiliş ile olacak normalde istediğine verebiliyosun ama bu kez çekiliş yapacağım. geçenki rollingteki gibi Sinerji yapan dostların adını çekilişe 2 kere yazarız ya da ekstra ödül veririz onlara sinerji önemli.
Geldık

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
Bol sans. Olurda dagitmak nasip olursa bence 10x50 yap. Gonul isterki 20 kisi faydalansin ama paparadan 10 dakikada 20 kisiye para gondermek ileride sorun yaratabilir :) Bol sanslar tekrar

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
gol talisca attı. uyanır uyanmaz 55tl yazdık kasaya bence güzel. Bu maçtan 2.yarı oran yakarlarsak ekmek yemeye devam edeceğiz. Akşama kadar +200 yazabilirsek fenerbahçeye daha yüklü girebiliriz. Uygun maçı bekliyorum dostlar

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
gol talisca attı. uyanır uyanmaz 55tl yazdık kasaya bence güzel. Bu maçtan 2.yarı oran yakarlarsak ekmek yemeye devam edeceğiz. Akşama kadar +200 yazabilirsek fenerbahçeye daha yüklü girebiliriz. Uygun maçı bekliyorum dostlar
Bu mac eleme maciymis. Boyle oynarlarsa cok gol olacak herhalde.

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
maç çok hızlı . oran yükselmesi tahmini 60-65 i bulacak. Duruma göre 2 üst alacağız dostlar takipteyim

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
Bol sans dost ilk mac grldi galiba
aynen dost ufak denedik çinlilere iy gol aldık 55tl kar güzel oldu devam edeceğiz. akşama kadar kasayı korumak lazım şuan takılıyoruz bunları saymaya gerek yok aslında :) asıl maçlarımız akşam. Kar yazarsak akşam fazla gireceğiz. Ama akşama kadar zarar yazarsak belli bi yerde durup akşam devam edeceğim. +200 yazsak yeter akşama kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...