Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ceroxlive / 150 Misli Sabah Çerezi

Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
3.147

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
bu salaklar kaleye güzel şut çektim sanıyor 30 metre farkla dışarı gidiyor dışarı vurdum mk diyor bakıyor golll hahaha :) çekik gözlü yarasalarrrrrr

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
yine direk geldi yatacaz artık hayır gelmez bu maçtan :d

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
kapadım maçı bu kadar direğe sinirlenmemek elde değil. gol olursa yazarsınız dostlar :d 55 60a kadar gol gelirse bi ümit üst olur belki. kobe macında 5 dkda 3 gol olmuştu ama bu çinliler beceriksiz :D

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
kapadım maçı bu kadar direğe sinirlenmemek elde değil. gol olursa yazarsınız dostlar :d 55 60a kadar gol gelirse bi ümit üst olur belki. kobe macında 5 dkda 3 gol olmuştu ama bu çinliler beceriksiz :D
evde hanıma sarcağımıza çinlilere sarıyoruz takip ediyorum ben olursa yazarım ama bence gelir kupon reis

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
ilk yarı güzeldi 3 tane direk gelmese şimdiye üst olmuştu zaten bu şans bize gülmez ki :D geçen de 4 tane gol iptal oldu büyük kaçırıyorum ben hep. ikinci yarı da böyle oynarlarsa şansa da olursa üst belki gelir yoksa bom