- 7,105
- 3,147
- 113
2,09 a çıktı zaten phil oranıYok dostum ben philadelphia dedim ama o maç hiç belli olmaz en iyi oyuncusu bugün dinlendiriliyor haberi geldi akşam ben kuponu sabah yaptım![]()
2,09 a çıktı zaten phil oranıYok dostum ben philadelphia dedim ama o maç hiç belli olmaz en iyi oyuncusu bugün dinlendiriliyor haberi geldi akşam ben kuponu sabah yaptım![]()
bol şanslar kardeşimBöyle bi kupon yaptım bakalım
Gelirmi sencebol şanslar kardeşim
Vallaha belli olmaz dostum phila yine yenebilir mesin verdiği 1 2 maç var onlar sağlamdır ona da oynayabilirsin. Ben bu kuponu gelir diye yapmadım biraz sallamasyon gittim.Oranı yüks
Oranı yükselmiş philadelphia nın ondan sordum Orlando ya veriyorum o zaman ben
bence o maça hiç girmeOranı yüks
Oranı yükselmiş philadelphia nın ondan sordum Orlando ya veriyorum o zaman ben
boston maçı biraz riskli gibi diğerleri güzel gelebilirGelirmi sence
k.antony e 25,5 üstü bas kardeşimBaşlayacak olan nba den maç verebilecek var mı? Pek anlamıyorum ne diyorsun mes 150 civarı basacağım tek maça
Tamam çıkarıyorum golden state yi koyuyum yanınabence o maça hiç girme![]()
İnşallah gelir son paramı bastımboston maçı biraz riskli gibi diğerleri güzel gelebilir
Çeyrek olarak girsek ilk çeyrek bahsi o tarz seviyroum ben ?k.antony e 25,5 üstü bas kardeşim
ne oynayacaksın golden aTamam çıkarıyorum golden state yi koyuyum yanına
Bu maça yüklü girilirmik.antony e 25,5 üstü bas kardeşim
Bu sürpriz değil kiBence bugünün net süprizi ne biliyor musunuz ? CLIPPERS HOUSTONU EZIP GECECEK
Yok knk onu izlemiyorum ana sayfada o çıktıla bunlar türk dizisi ben izlemem bunları![]()
phil ilk çeyrek 24,5 üst oyna o zaman kardeşimÇeyrek olarak girsek ilk çeyrek bahsi o tarz seviyroum ben ?
Bilmiyorum ne deyim sence handikap 1 veriyim mine oynayacaksın golden a
Golden 105.5 barajını geçer benceHa beyler bu da benim 2. Kupon öyle bir şeyler salladım buna da Ekli dosyayı görüntüle 43251