90 k acil de 30 k borç var kafayı yedim tek cerem var 26 Eylül'de senem doluyor 5 Ekim'de insan kaynaklarına söylicem giriş cıkış yapıp kıdem almaya bakcam olmassa ekip liderine söylicem söylesin cıkış verdi eşinden borcu kapatım banka hesaplarını kapatacam sikseler bir daha bankaya bul almıcam
Kıdem için bende dedim iş yerine 9 yıllık kıdem tazminatı var,sgk başlangıcı 2007 10.ay eğer 3 ay sonra olsaymış alıp çıkabiliyormuşum ama, 2008 öncesi giriş olduğu için 7.000 günü şart koşuyor yasa ona da 2.5 sene eksiğim var,bir ihtimal staj sigorta başlangıcı sayılırsa hemen yarın çıkarım staj sgk giriş 2000 yılı ,25 yılı doldurmuş oluyorum,2. ihtimal sinirsel bi hastalığım var kuruldan en düşük engel oranı alsam yine çıkıyorum ama 2 senedir toplamda 4 kez kurula girdim,engel oranı istiyorum dememe rağmen hastahane raporları olmasına rağmen beni ısrarla maluliyet tespitinden girdi göstermişler,her kurul sonucu 5-6 ay sürdü ve bundan ret verdiler,o kadar zorluyorlar ki sabrını insanın anlatamam,sgkya gittim yine geçen hafta bi daha güzel güzel anlattım benim kullandığım ilaçlar bunlar ,geçirdiğim ataklar hastahane yatışlarım vs herşey var burada,çocuk tamam dedi yine bi sevk kağıdı verdi üzerinde yine maluliyet tespiti yazıyo

kurula da bi daha giresim gelmiyor işyerine de minnet edesim gelmiyor kaldık boşlukta