- 13,183
- 7,272
- 113
Vur onu kemal abi bol sans 🫡Harcayamam şimdi hepsini bir kupon yapıp Atacam gelirse sonra dağitim...
Vur onu kemal abi bol sans 🫡Harcayamam şimdi hepsini bir kupon yapıp Atacam gelirse sonra dağitim...
Dagitim yapmana gerek yok dost zaten aldin güzel tutar budaHarcayamam şimdi hepsini bir kupon yapıp Atacam gelirse sonra dağitim...
Başka şansımız yok...Kaç gündür tek golden gidiyordu şeytanın bacağını kırdık...Bu gelmezsede daha koymaz...Gerisi şansa kalmış...Son bir kupon yapacam.Jubilemize yakissin 😀Vur onu kemal abi bol sans 🫡
-82 bin bu ayDagitim yapmana gerek yok dost zaten aldin güzel tutar buda
Aynen kaç günün üstüne sans döndü inanıyorsan yaparsın dayi sendeyiz 😁🫡Başka şansımız yok...Kaç gündür tek golden gidiyordu şeytanın bacağını kırdık...Bu gelmezsede daha koymaz...Gerisi şansa kalmış...Son bir kupon yapacam.Jubilemize yakissin 😀
Valla denicem kupon yapıp hepsini Atıcam ya hero ya merooAynen kaç günün üstüne sans döndü inanıyorsan yaparsın dayi sendeyiz 😁🫡
Sen bilirsin işini sans bizden yana olsun 🫡Valla denicem kupon yapıp hepsini Atıcam ya hero ya meroo
Son 1 yıl = 3milyon ben öleyim bari dost-82 bin bu ay
SaolSen bilirsin işini sans bizden yana olsun 🫡
SaolBol şans
OhaSon 1 yıl = 3milyon ben öleyim bari dost
Helal olsin dayıogli