http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cennet Papağanım Huzurlar İçinde Uyudu

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
1,493
113
Üzdün be dost kedi köpek kuş besleyenler cidden bi hayvan değilde evladı olarak görüyor bır süre sonra 7 yıldır bizdede var bir evlat (kedi) sabırlar diliyorum sana 🙁

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
23,977
10,611
113
Dostlar canım çok sıkkın içimi buraya dökmek istedim 1 senedir benle beraber olan bir gün bile yanından ayrılmadığım cennet papağanım bugün toprak oldu ailem köye götürmüştü onu bazı geceler evde salık kalıyordu lambalara felan çıkmayı çok severdi çokta yaramaz birşeydi evladım hiç uslu durmazdı bu sabah ezan vakti lambada kabloyu ısırması sonucu ile elektrik çarpıp öldü bir canlıya bu kadar alışmışken onun acısıyla sabahtan beri uyuyamıyorum sürekli yaptığı hareketler oyunları gözümün önünden gitmiyor evdeki kafesinin orda oturdum gözlerim hep onu arıyor insan bir süre sonra alışıyor ama önemli olan alışmaya başladığın süreçte ne kadar üzüldüğün kendini yıprattığın oluyor aranızda papağan besleyen varsa yada böyle bir yaşantısı varsa ne yapmayalım aynı cinsten tekrar alsam yoksa bir daha hiç almasam mı nasıl etki yaratır bende düşüncelerinizi bekliyorum dostlar
Başın sağolsun

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,624
4,283
113
Bir bu konu acilmamisti çok şükür bugunleride gördük basın saolsun dost acin acımızdır mekanı cennet olsun

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,098
4,323
113
Cezaevinde psikopat biri vardı beslediği muhabbet kuşu ölünce cenaze namazı kılmıştık hep beraber o geldi şimdi aklıma

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
721
113
Bendede 4 tane muhabbet kuşu var 6 Şubat depreminde herkes daireyi boşalmıştı sırf onlar yukarıda kaldı diye tekrar girip almıştım hatta o sırada hala sarsıntı acayip devam ediyord

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,983
5,419
113
Kuşlar özgür olmalı hatta her canlı ozgur olmalı eve alıyosunuz ama onlar kapalı sekilde yaşamak istiyomu acaba

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,493
4,484
113
Dostlar canım çok sıkkın içimi buraya dökmek istedim 1 senedir benle beraber olan bir gün bile yanından ayrılmadığım cennet papağanım bugün toprak oldu ailem köye götürmüştü onu bazı geceler evde salık kalıyordu lambalara felan çıkmayı çok severdi çokta yaramaz birşeydi evladım hiç uslu durmazdı bu sabah ezan vakti lambada kabloyu ısırması sonucu ile elektrik çarpıp öldü bir canlıya bu kadar alışmışken onun acısıyla sabahtan beri uyuyamıyorum sürekli yaptığı hareketler oyunları gözümün önünden gitmiyor evdeki kafesinin orda oturdum gözlerim hep onu arıyor insan bir süre sonra alışıyor ama önemli olan alışmaya başladığın süreçte ne kadar üzüldüğün kendini yıprattığın oluyor aranızda papağan besleyen varsa yada böyle bir yaşantısı varsa ne yapmayalım aynı cinsten tekrar alsam yoksa bir daha hiç almasam mı nasıl etki yaratır bende düşüncelerinizi bekliyorum dostlar
Oda canlı sonuçta başın sağolsun.
Benimde vardı bi muhabbet kuşu ordan bilirim 2018 de ablam vermişti bana tam 6 sene sonra öldü yaşlanmıştı yeşil ve güzel bir muhabbet kuşu idi birgün çok ses çıkarıyordu bende başka bir odaya aldım sesten uyuyamıyorum diye sabah sesinin kesildiğini duyup gittim baktım ölmüş ağladım. Valla 1 hafta kendime gelemedim o zamandan sonra da ne kuş ne başka bir hayvan beslememek istemedim insan kuş ta olsa alışıyor 😞

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,211
1,106
113
Kardeşim senin adına üzüldüm belli ki çok seviyormuşsun benim tavsiyem bittiği için üzülme yaşandığı için sevin güzel anılarınız olmuş, bu hayat böyle gitmez her dönem kayıplarımız olabiliyor önemli olan anın kıymetini bilmek

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,638
13,933
113
hayvan bakma sahiplenme işini hayatında hiç yapmamış kişi anlayamaz bu durumu. son 2 seneye kadar duraklarda sağda solda kayıp hayvan ilanlarını anlamazdım ne boş iş kim nerden görsün de haber versin yada dikkat etsin derdim ama basit bir muhabbet kuşu almak bile değiştiriyor bişeyleri. kardeşimin arkadaşı bi tane muhabbet kuşu varmış bakamıyormuş evde yalnız kalıyormuş hayvan alıp gelmişti ilk başta bu ne aw falan demiştim. bi de ilk geldiğinde yabancı olduğu için ısırıyordu saldırıyordu falan sonradan insan alışıyor garip bir bağ oluşuyor vicdanı merhameti olan herkeste oluşur o bağ. bize alıştıktan sonra evin içinde kafesi açık bırakırdım kafasına göre girer çıkardı bir gün sabah ben balkonda uyurken gelmiş dizime konmuş haberim bile yok kardeşim uyku sersemi uyandırınca bi anda kalktım o da korkup dışarı uçtu pek de ucamıyordu çat diye çalının araya gitti orada da kedi varmış kedi kaptı hayvanı. bir üzüldüm bir üzüldüm 1 hafta falan felaket üzüyor anlayabiliyorum bu arkadaşın durumu o yüzden hayatının herhangi bir bölümünde bu tür bir tecrübesi olmayan var ise boşuna dalga geçmesin o duyguyu hissetmeden anlamanız zor. geçmiş olsun dostum ben gittim 1 hafta sonra yenisini aldım bi şekilde ona alıştım hatta yanına da eş aldım şimdi de onlara alıştım kısaca o yüzden hep dikkat ediyorum saldığımda falan.

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,706
5,777
113
Oda canlı sonuçta başın sağolsun.
Benimde vardı bi muhabbet kuşu ordan bilirim 2018 de ablam vermişti bana tam 6 sene sonra öldü yaşlanmıştı yeşil ve güzel bir muhabbet kuşu idi birgün çok ses çıkarıyordu bende başka bir odaya aldım sesten uyuyamıyorum diye sabah sesinin kesildiğini duyup gittim baktım ölmüş ağladım. Valla 1 hafta kendime gelemedim o zamandan sonra da ne kuş ne başka bir hayvan beslememek istemedim insan kuş ta olsa alışıyor 😞
Seninde basın sağolsun dost cidden çok alışınca insan üzülmeden edemiyor malesef canından bir parça gitmiş gibi

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,706
5,777
113
hayvan bakma sahiplenme işini hayatında hiç yapmamış kişi anlayamaz bu durumu. son 2 seneye kadar duraklarda sağda solda kayıp hayvan ilanlarını anlamazdım ne boş iş kim nerden görsün de haber versin yada dikkat etsin derdim ama basit bir muhabbet kuşu almak bile değiştiriyor bişeyleri. kardeşimin arkadaşı bi tane muhabbet kuşu varmış bakamıyormuş evde yalnız kalıyormuş hayvan alıp gelmişti ilk başta bu ne aw falan demiştim. bi de ilk geldiğinde yabancı olduğu için ısırıyordu saldırıyordu falan sonradan insan alışıyor garip bir bağ oluşuyor vicdanı merhameti olan herkeste oluşur o bağ. bize alıştıktan sonra evin içinde kafesi açık bırakırdım kafasına göre girer çıkardı bir gün sabah ben balkonda uyurken gelmiş dizime konmuş haberim bile yok kardeşim uyku sersemi uyandırınca bi anda kalktım o da korkup dışarı uçtu pek de ucamıyordu çat diye çalının araya gitti orada da kedi varmış kedi kaptı hayvanı. bir üzüldüm bir üzüldüm 1 hafta falan felaket üzüyor anlayabiliyorum bu arkadaşın durumu o yüzden hayatının herhangi bir bölümünde bu tür bir tecrübesi olmayan var ise boşuna dalga geçmesin o duyguyu hissetmeden anlamanız zor. geçmiş olsun dostum ben gittim 1 hafta sonra yenisini aldım bi şekilde ona alıştım hatta yanına da eş aldım şimdi de onlara alıştım kısaca o yüzden hep dikkat ediyorum saldığımda falan.
Yaşayanın halini ancak başından geçen bilir dost seninde üzücü durum olmuş nasipse bende yenisini almayı düşünüyorum ilki gibi belki olmaz ama bir süre sonra alışırım insallah bu bir tecrübe oldu aslında yenisi için daha dikkatli olurum

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,706
5,777
113
Herkese çok teşekkür ederim dostlar burayı ben bir ailem gibi gördüğüm için derdimi sıkıntımı paylaştım bir nebze olsa bile insan içini dökmek istiyor çok teşekkür ederim herkes için Allah razı olsun