- 21,853
- 7,655
- 113
geçmis olsun yasayan bilir cok kötü bir durumdur. benim kusum kaçtı 3 gün kalp ağrısından duramadım
bence almasın daha kötü oluyorYeni kuş al reis onla ancak unutursun bu olayı
Benimki hemen aynaya gidiyor eş istiyor galibarip
benimde muhabbet kuşum var salınca direk lambadaki kabloya koşuyor diye daha güvenli odada salıyorum keşke dikkat etselerdi olan olmuş ama sağlık olsun
eşsiz olmaz yav yazık bende var bitane daha ama yavru dişi diye düşünüyoz tamda belli değil daha birini salınca diğeri deliriyor yanına gitmek içinBenimki hemen aynaya gidiyor eş istiyor galiba
Aldım yavru getirdim yavrudan dayak yedi geri verdim yavuyueşsiz olmaz yav yazık bende var bitane daha ama yavru dişi diye düşünüyoz tamda belli değil daha birini salınca diğeri deliriyor yanına gitmek için
aynı anda almak önemli tabi doğru diyosunAldım yavru getirdim yavrudan dayak yedi geri verdim yavuyu
Dikkat edemedik işte dost keşke dikkat etseydimrip
benimde muhabbet kuşum var salınca direk lambadaki kabloya koşuyor diye daha güvenli odada salıyorum keşke dikkat etselerdi olan olmuş ama sağlık olsun
sağlık olsunDikkat edemedik işte dost keşke dikkat etseydim
Aynı ansa iki yavru tarzı alsam anlaşırlar mı acabasağlık olsun
ben muhabbet kuşumy öyle aldım birini yanından alınca çıldırıyor direkt onu istiyor iyide anlaşıyorlar ama cinsiyet yüzde yüz emin olunmuyor sadece o skntı bakalım şuan hala yavrular benimkilerde yavrudan almak daha iyi benceAynı ansa iki yavru tarzı alsam anlaşırlar mı acaba
Reis muhtemelen mature seviyor senin kuşAldım yavru getirdim yavrudan dayak yedi geri verdim yavuyu
Korkak bendeki baya. Herşeyden korkuyorReis muhtemelen mature seviyor senin kuş
Ne yapalım yani mezarına gidip sana baş sağlığı mi diyelim senin gibi değişik türler o kadar değişik sorular soruyor ki biri ayağı ağrıyor birinin dişi parası yok maden paran yoksa ne yaziyon buraya git eczaneye devem birinin evine polis gelmiş seninde kuşun ölmüş acılar içinde kıvranıyor sunDostlar canım çok sıkkın içimi buraya dökmek istedim 1 senedir benle beraber olan bir gün bile yanından ayrılmadığım cennet papağanım bugün toprak oldu ailem köye götürmüştü onu bazı geceler evde salık kalıyordu lambalara felan çıkmayı çok severdi çokta yaramaz birşeydi evladım hiç uslu durmazdı bu sabah ezan vakti lambada kabloyu ısırması sonucu ile elektrik çarpıp öldü bir canlıya bu kadar alışmışken onun acısıyla sabahtan beri uyuyamıyorum sürekli yaptığı hareketler oyunları gözümün önünden gitmiyor evdeki kafesinin orda oturdum gözlerim hep onu arıyor insan bir süre sonra alışıyor ama önemli olan alışmaya başladığın süreçte ne kadar üzüldüğün kendini yıprattığın oluyor aranızda papağan besleyen varsa yada böyle bir yaşantısı varsa ne yapmayalım aynı cinsten tekrar alsam yoksa bir daha hiç almasam mı nasıl etki yaratır bende düşüncelerinizi bekliyorum dostlar
Sağolsın dostBaşın sağolsun kral, sırf bu yüzden evcil hayvan sahiplenmiyorum alışıp üzülüyorsun depresyona giriyorsun bi ara kedi bakıyordum saldım onu da
Ne yap biliyor musun mesela o konuya hiç yazma seni neden ilgilendirdi dost bu konu ilgilenmiyorsan yazma geçNe yapalım yani mezarına gidip sana baş sağlığı mi diyelim senin gibi değişik türler o kadar değişik sorular soruyor ki biri ayağı ağrıyor birinin dişi parası yok maden paran yoksa ne yaziyon buraya git eczaneye devem birinin evine polis gelmiş seninde kuşun ölmüş acılar içinde kıvranıyor sun