http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cenkkocak34 / Adana Altılısı

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
Dostlar ilk ayak güzel bi sürprizle 13.80 ganyan başladı umarım son ayağı favori ile kapatırız :) kupon güzel inancım tam rastgele diyelim ayakları düz bassın...
beğenenler içinden olası kupon kazancı durumunda bi çekiliş yaparız !

Adsız.png

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
3,410
113

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
3,410
113
valla tek atacak başka yer yoktu dost yanına 1 at yazmak 130 lira eee bu altılı da teksiz oynanmaz o yüzden son ayakta namı değer kör sado ya ( saadettin boyraz) a güvendik bakalım artık nasip
[/QUOTE]
şimdi baktım Kısa mesafe maiden ayırması lazım grubu hakkeden başka jokey de yok öyle

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
ulan 7 dayanamadın 30 metre daha neyse ikinci ayak favori geldi yapacak bişey yok devam keee

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
3,410
113
güçlü geldi sado direnemedi malkoçun 5.95 ganyanı vardı

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
onu fark edecek atı sola doğru sürecek geliş yolunu kapatacak en kötü kafa burun girerlerdi apranti yapsa bunu ok ama yılların jokeyi bilmesi lazım bunu amatörlük yaptı

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,084
2,617
113
Bol sans

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Bende tekti ama gittim son ayağa çok at yazayım diye ilk ayaktan üç at çıkardım fiyat düşsün diye çıkardığım atlarda puro vardı şans işi olmayınca olmuuor bu arada 3 ayak çok karışık kim gelse sasirmam

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Hep merakımın olduğu ama hiç anlamadığım ve hiç oynamadığım tek alan at yarışı.Bol şanslar dostum 😄

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
Bende tekti ama gittim son ayağa çok at yazayım diye ilk ayaktan üç at çıkardım fiyat düşsün diye çıkardığım atlarda puro vardı şans işi olmayınca olmuuor bu arada 3 ayak çok karışık kim gelse sasirmam
yapılmış kupona keşke demek olmaz böyle yazdım gelirse böyle gelsin dost

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
Hep merakımın olduğu ama hiç anlamadığım ve hiç oynamadığım tek alan at yarışı.Bol şanslar dostum 😄
hiç bulaşma hocam :) boşver 20 senedir kurtaramadık kendimizi bu illetten iddaa da falan maç beğenmezsin oynamazsın ama at yarışında öyle olmuyor altılı beşli dörtlü ikili çifte ıvır zıvır bi ton oynama alternatifi var ve otokontrolü kaybedebiliyosun çoğu zaman

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
hiç bulaşma hocam :) boşver 20 senedir kurtaramadık kendimizi bu illetten iddaa da falan maç beğenmezsin oynamazsın ama at yarışında öyle olmuyor altılı beşli dörtlü ikili çifte ıvır zıvır bi ton oynama alternatifi var ve otokontrolü kaybedebiliyosun çoğu zaman
Yanlız 5.yarıştaki favorinin ismi çok hoşmuş dost Baba Kıvırcık 😄

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,409
1,982
113
vay anasını ya en uyuz olduğum herif inat ettim yazmadım gitti o geldi ya :mad: yattık