- 12,656
- 8,492
- 113
Bol şansTam atmis sagolsun metinim
Bol şansTam atmis sagolsun metinim
Bekledıgın gıbı olmadıGönderim ücretleri de metine kaçmış 190a kapatır gönderimleri 🤣
Beklediğim gibi olmasın diye olmamıştır, yoksa az buçuk tanıdık seni 😉Bekledıgın gıbı olmadı
Aynen sen bunu yazdın 10 tl cebe atamadım ulan kemal köylu kemalBeklediğim gibi olmasın diye olmamıştır, yoksa az buçuk tanıdık seni 😉
Osimhenden farkın yok şurda sinyalci kolpaçino seni.Aynen sen bunu yazdın 10 tl cebe atamadım ulan kemal köylu kemal
Susarmsın 200 tl ıle keyıf yapıyorum puahah gıt sayı say ezo gelınOsimhenden farkın yok şurda sinyalci kolpaçino seni.
Arada bi kendi paranla rol aç bi kere de olsa göreyim gözlerim açık gidecek. Hadi yol al.Susarmsın 200 tl ıle keyıf yapıyorum puahah gıt sayı say ezo gelın
İt ürür kervan yürürArada bi kendi paranla rol aç bi kere de olsa göreyim gözlerim açık gidecek. Hadi yol al.
Yürüyorum ben o zaman sen ürümeye devam et.İt ürür kervan yürür
Yurude kasayı gorelımYürüyorum ben o zaman sen ürümeye devam et.
40 yaşında adamsın ergen ergen gevşek gevşek hareketlere sahipsin. Harbiden tam sopalıksın da burda kendini adam yerine koyuyorsun. Git çalış azcık elin ekmek tutsun asalakça yaşamayı bırak, hadi daha uzatma bak dalgana.Tam keMAL sin puhaha
10 tl ıcın kendını dusurdugun duruma bak yazık40 yaşında adamsın ergen ergen gevşek gevşek hareketlere sahipsin. Harbiden tam sopalıksın da burda kendini adam yerine koyuyorsun. Git çalış azcık elin ekmek tutsun asalakça yaşamayı bırak, hadi daha uzatma bak dalgana.
Kaybol lan varoş.10 tl ıcın kendını dusurdugun duruma bak yazık
Daha cocuksun ogrenecegın cok sey var hayattan 10 tl kemal artıı adınKaybol lan varoş.
Katladin mi 200 uDaha cocuksun ogrenecegın cok sey var hayattan 10 tl kemal artıı adın
Paratım de sıkıntı varmıs cozseneKatladin mi 200 u
Para atmam lazım çözmem icinParatım de sıkıntı varmıs cozsene
Meto atsın hemen o zengin dostPara atmam lazım çözmem icin