- 21,309
- 12,686
- 113
Borçlar 🤣🤣Hangi işi
Borçlar 🤣🤣Hangi işi
Money işiniHangi işi
Görüşüyoruz ben şahidimKemal kankamla reelden görüşüyoruz da ondan @Beşiktaş
Mamzxmxmdm yaGörüşüyoruz ben şahidim
Arda gol attı deyince... Sabah hesapta 0.58 kuruş vardı özel oran açınca pusula 888 diye oyun var oraya girdim 20 kuruştan iki tür attım 3 TL oldu bakiye 1 TL ye Arda gol atar özel orani aldık sen Arda gol attı deyince aklıma geldi gidip çekeyim dedim min çekim 200 TL imiş girdik slota 1200 çektikMamzxmxmdm ya
Şansın bol olsun kanka bakalım biz de buluruz inşallah bişeyler 🙏Arda gol attı deyince... Sabah hesapta 0.58 kuruş vardı özel oran açınca pusula 888 diye oyun var oraya girdim 20 kuruştan iki tür attım 3 TL oldu bakiye 1 TL ye Arda gol atar özel orani aldık sen Arda gol attı deyince aklıma geldi gidip çekeyim dedim min çekim 200 TL imiş girdik slota 1200 çektikelimz para gördü
İnşallah dost bakalım ödeme gelsinde 1000 TL mobile atıp freebet alalım oradanda birşeyler cekersek ikimizde bendensinizŞansın bol olsun kanka bakalım biz de buluruz inşallah bişeyler 🙏
Çok şükürArda gol attı deyince... Sabah hesapta 0.58 kuruş vardı özel oran açınca pusula 888 diye oyun var oraya girdim 20 kuruştan iki tür attım 3 TL oldu bakiye 1 TL ye Arda gol atar özel orani aldık sen Arda gol attı deyince aklıma geldi gidip çekeyim dedim min çekim 200 TL imiş girdik slota 1200 çektikelimz para gördü
İnşallah dost, umarım başarırsın sen de biraz rahata er inşallah 🙏İnşallah dost bakalım ödeme gelsinde 1000 TL mobile atıp freebet alalım oradanda birşeyler cekersek ikimizde bendensiniz
La sorma apo kaç gündür kuru ekmek kemiriyoruz bu ne sansizliktir sidirdan çıktık biraz bakalımÇok şükür![]()
Biz ancak hamallık yaparız siteler arasida üç beş dosta faydamız olursa ne alaŞansın bol olsun kanka bakalım biz de buluruz inşallah bişeyler 🙏
Bol şans kankam çok sevindim 👏👏Arda gol attı deyince... Sabah hesapta 0.58 kuruş vardı özel oran açınca pusula 888 diye oyun var oraya girdim 20 kuruştan iki tür attım 3 TL oldu bakiye 1 TL ye Arda gol atar özel orani aldık sen Arda gol attı deyince aklıma geldi gidip çekeyim dedim min çekim 200 TL imiş girdik slota 1200 çektikelimz para gördü
Kat kat fazlasını kazan ferom bazen böyle zamanlar olurLa sorma apo kaç gündür kuru ekmek kemiriyoruz bu ne sansizliktir sidirdan çıktık biraz bakalım