- 2,620
- 1,659
- 113
ağzın bal yesin... inşallah yakın zamanda yaşanır öyle bir hikaye ahahah direkt dm ışığını yakarım seninhmmm heralde karıştırdım![]()
ağzın bal yesin... inşallah yakın zamanda yaşanır öyle bir hikaye ahahah direkt dm ışığını yakarım seninhmmm heralde karıştırdım![]()
benim hatırlatmama gerek olmaz demi, sen bulursun beniağzın bal yesin... inşallah yakın zamanda yaşanır öyle bir hikaye ahahah direkt dm ışığını yakarım senin![]()
ağam eğleniyi zten burdaki insanlarlaHacı kumar oynamak böyle bir şey değil 3 lira için 1000 lira risk edilir mi 90 dakika sokakta yürüyen 3 lira bulursun belki 5 lira bulursun demir para
500 - 600 vuralım da gerisini çözeriz hocam ahjahjahbenim hatırlatmama gerek olmaz demi, sen bulursun beni)))
bir yanlışın var 3 tl değil 30 tl dikkatini çekmek isterim arada 27 tl fark varHacı kumar oynamak böyle bir şey değil 3 lira için 1000 lira risk edilir mi 90 dakika sokakta yürüyen 3 lira bulursun belki 5 lira bulursun demir para
hadi inşallah500 - 600 vuralım da gerisini çözeriz hocam ahjahjah
Bebeleri pisten alalımEfsane geri döndü
Alalim joe seni puhshaBebeleri pisten alalım
Zula kontrolü yapAlalim joe seni puhsha
Yok bizde bisey laZula kontrolü yap
Ben bunlara tam 5 ay yatırım yapmadım anca yazdılar.Yok bizde bisey la
İlk kezmi görüyorsun bro bu kaçıncı denemesi 😁 hep böyle oynuyor ama hedefe falan ulaşabildiği yokDalgami geciyo bu benim kafammi guzel
Bwnim daha fazladir oncesinde yatirim var yazmdi ibnlrBen bunlara tam 5 ay yatırım yapmadım anca yazdılar.
Gordum arkdasi seyapamadim tmm yakinlasinca tanidim cemal misİlk kezmi görüyorsun bro bu kaçıncı denemesi 😁 hep böyle oynuyor ama hedefe falan ulaşabildiği yok
1 ayda 100tlyi 1k yapmış 1kyı 1m yapması 10 seneEfsane geri döndü
Sen anlamazsin dost cemalim bilir bu işi buna kumar emekliliği denir puhahha1 ayda 100tlyi 1k yapmış 1kyı 1m yapması 10 sene![]()