- 1,117
- 905
- 113
Ben iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizimDalgami geciyo bu benim kafammi guzel
Benim anladigim 234 kupon roll yapacak 1 milyon olacakmisBen iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizim1.03 orandan 4 adimmi yapacak
234 adımda 1 milyon TL yapacakmış sanırımBen iki saattir olayı çözmeye çalışıyorum ama hala frasizim1.03 orandan 4 adimmi yapacak
7 ay önce yapmıştı yine yapar bence234 adımda 1 milyon TL yapacakmış sanırım
Ooo zengin dost günaydınBenim anladigim 234 kupon roll yapacak 1 milyon olacakmis
Ne yapacağını bir öğrensek7 ay önce yapmıştı yine yapar bence
Eyvallah rahatlamadan yatmadikOoo zengin dost günaydın150 kazanmissin uyurken
![]()
Hep aynı dost hep ayniEyvallah rahatlamadan yatmadik![]()
Sen ne zaman zengin olacaksin efso gelmedi miOoo zengin dost günaydın150 kazanmissin uyurken
![]()
Bekliyorum bı gelse AMK psikolojimizi bozdular ya ya verin ya alın kapatalım su mevzuyuSen ne zaman zengin olacaksin efso gelmedi mi![]()
Boşver dost bir çocuk varda arada gelip forumda eğlenip gidiyor ciddi bir durum degilOlay ne lan
Biri 3 e kadar yapılacak filan okudum herkese yanlis degilsemBekliyorum bı gelse AMK psikolojimizi bozdular ya ya verin ya alın kapatalım su mevzuyu
Ağzı olan konuşuyor dost işte böyle oldumu bir mevzu her kafadan bir ses çıkarBiri 3 e kadar yapılacak filan okudum herkese yanlis degilsem