- 64,619
- 29,960
- 113
Beni çekemiyor reis o profilinde basketçi yazdığına bakma basketin B sinden anlamaz oYatması önemli deil içimden böyle bir etkinlik yapmak geldi kimseye 50 yada 100 lira ödül vermek istemem
Beni çekemiyor reis o profilinde basketçi yazdığına bakma basketin B sinden anlamaz oYatması önemli deil içimden böyle bir etkinlik yapmak geldi kimseye 50 yada 100 lira ödül vermek istemem
Dogru senin oynadiginin tersine oynamak yetiyor b sinden anlamasaktaBeni çekemiyor reis o profilinde basketçi yazdığına bakma basketin B sinden anlamaz o
Senden iyiyim kabul et bunu yavDogru senin oynadiginin tersine oynamak yetiyor b sinden anlamasakta![]()
Ben banko olsun diye diyorum dostum yoksa bu gece 15 oran tek maça 1k salladimBiz sana oran 2 45 veriyo yazmiyo minumun 2 olacak diyosun 😀😀😀
Baskette rakip tanimamSenden iyiyim kabul et bunu yav
O iyı değil 15 oran olmaz yuksek gitme bence tek tek git yatarsa öyle yatsınBen banko olsun diye diyorum dostum yoksa bu gece 15 oran tek maça 1k salladim
Milvaki 6 fark için ante varsa yeter brook bomboş takimYazanlara bakacam kadrolara bakacam öyle oynayacam teşekkür ederim
Alt - üst yazi tura gibi bişey, onlara oynayıp çöp etme, handikapi filan yanına alip oyna,yazdik sana surekliYazanlara bakacam kadrolara bakacam öyle oynayacam teşekkür ederim
Phoenix- Houston Ms 222.5 üst bol şanslarArkadaşlar maç yazın içinden 5 tane seçecem kafama yatan maçı oynayacam
Kupon tutarsa maçını sectigim kişilere 500 er tl vereceğim şimdiden bol şanslar minimum 1.60 max 2 oran olmalı maçlar
Oda yazı tura hocam ne alakası varAlt - üst yazi tura gibi bişey, onlara oynayıp çöp etme, handikapi filan yanına alip oyna,yazdik sana surekli
Handikap yazi tura değil,sayi avantajini da yanina alıyorsunOda yazı tura hocam ne alakası var
Clevleand maçını kaçırma sakınPhidelfia da embid yok orlando yener yada kubre sayısına girecem
Handikaptada seçenekler var o nasıl olacak sen 3 handikap aldın 2 habdikap biterse ne olacak her bahsin avantajı var dezavantajı varHandikap yazi tura değil,sayi avantajini da yanina alıyorsun
İşte yakin gecicek maçlara yüksek handikaptan alıyorsun olay o, oran düşük olsada idare eder 1.70 civarı oluyoHandikaptada seçenekler var o nasıl olacak sen 3 handikap aldın 4 habdikap biterse ne olacak her bahsin avantajı var dezavantajı var
Doncic varsa mantikliClevleand maçını kaçırma sakın
Şeblebi gibi sayı çıkarDoncic varsa mantikli