- 31,402
- 29,052
- 113
Kesene bereket dostum1 adım daha gidelim dost hepsini basmicam geride kalan bakiye ile sizlere destekci olacagim
Kesene bereket dostum1 adım daha gidelim dost hepsini basmicam geride kalan bakiye ile sizlere destekci olacagim
Yaşa abuzerimHelaaalll
Aho aho
Vallahi helal olsun enişte şans oldu mu yürüyorsun ama maşallah oranları da çok iyi yakalamış hep 2 den aşağı oran yokAdama bak delirirsin 10 ü 5500 yaptı
Evet acemi şansı yoksa bizde Prof olması mümkün değilVallahi helal olsun enişte şans oldu mu yürüyorsun ama maşallah oranları da çok iyi yakalamış hep 2 den aşağı oran yok
Valla öyle dost şans oldu mu yürüyüp gidiyorVallahi helal olsun enişte şans oldu mu yürüyorsun ama maşallah oranları da çok iyi yakalamış hep 2 den aşağı oran yok
Cidden intihar edecem bu sefer yetti artıkEvet acemi şansı yoksa bizde Prof olması mümkün değil
Acemi şansı degil bizim paramiz ile oynayan kazanir eniste 100 lera satayim sana 500 bak gor ne oluyor sonraEvet acemi şansı yoksa bizde Prof olması mümkün değil
Reis alakası yok sana şimdi 1oranlar atarım ağzın ucuklar ama işte boşver abi siz bizden iyisinizEvet acemi şansı yoksa bizde Prof olması mümkün değil
Acemlik olsa her biri tutmaz be dostAcemi şansı degil bizim paramiz ile oynayan kazanir eniste 100 lera satayim sana 500 bak gor ne oluyor sonra
Tamam at 100 ü ateşleAcemi şansı degil bizim paramiz ile oynayan kazanir eniste 100 lera satayim sana 500 bak gor ne oluyor sonra
Kiskandi seni bakma sen ona 🤣Acemlik olsa her biri tutmaz be dost
Uçuklar falan yakışıyor mu çekirge benle böyle konuşanlarla dolu Banlanan üye sayfasıReis alakası yok sana şimdi 1oranlar atarım ağzın ucuklar ama işte boşver abi siz bizden iyisiniz
1 mi dedin😂😂😂Tamam at 100 ü ateşle
Çekirge kardeş bin tl atacak zaten bana ben sana 500 ü ateşlerim gelince bizde söz senettir
Sözün senetir eyvallah da bin atacagi nerden cikti 😁Tamam at 100 ü ateşle
Çekirge kardeş bin tl atacak zaten bana ben sana 500 ü ateşlerim gelince bizde söz senettir
Geçen kaydı ayağımız terimŞu enişteyi ne zaman banlicaz
Aho lan emmi 50bin olsa baş tacı adı üstü 5k yaSözün senetir eyvallah da bin atacagi nerden cikti 😁