- 12,019
- 9,716
- 113
tamam ben de 1 hak kullanıyorum zaten düzeltiyorum dedim yorum görmedin galibaHerkesin 1 hakki varmış yorumu gormedin galiba
Aha millet 3.rüyasındaSon 3 dk kaldı mı katılmayan nerdesiniz forum ahalisii![]()
Aç bi rol bak herkes damlar miktarı az gördülerSon 3 dk kaldı mı katılmayan nerdesiniz forum ahalisii![]()
Mantığıni çok zorlamışsın ama yanlış karar vermişsin. Kuralda 1 hak diyorsa tek rakam söylenir biter. Sen 2. Bi rakamı yazıyosun değiştirerek dediğin 2 hak kullaniyosun o yuzden herkese saygın olsun bi çakal senmisin ?tamam ben de 1 hak kullanıyorum zaten düzeltiyorum dedim yorum görmedin galiba
Sen burdakilerle degerlendirmeni yap knkSon 3 dk kaldı mı katılmayan nerdesiniz forum ahalisii![]()
Aha benim sanırım şükürler olsunArkadaşlar 03.46ya en yakın kimdir hele bı bakın
kanka tam girdim 3.45 gonlumden gecti sure bitmisArkadaşlar 03.46ya en yakın kimdir hele bı bakın
kontrol edeyimi kankaArkadaşlar 03.46ya en yakın kimdir hele bı bakın
en son senin etkinlikte çıkmıştım sende parayı cekemedin ve yaaSen burdakilerle degerlendirmeni yap knk
kardeş kafan mı güzel ben düzeltiyoum diyerek ilk hakkımdan feragat etmiş oluyorum zaten neyin peşindeşin ufacık aklınla ortalığı karıştırmaya çalışıyorun ikinci söylediğim geçerli demek düzeltiyorum dedim zaten oradaMantığıni çok zorlamışsın ama yanlış karar vermişsin. Kuralda 1 hak diyorsa tek rakam söylenir biter. Sen 2. Bi rakamı yazıyosun değiştirerek dediğin 2 hak kullaniyosun o yuzden herkese saygın olsun bi çakal senmisin ?
guerra sanirsam kankaBen de bakim
Tebrikler ikramiye kazandınızMamudu arkadaş 2 hak kullanmış sanırım benim vallaha![]()