Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çek Hakkında

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,243
569
113
Çek mek işlerine bulaşma hele telefonla arayıp teklif yapanlara hiç bulaşma wp den arayıp yazan yatırım yap diyen dolandırıcı sitelerle aynı hesap düz mantık. Acele işe şeytan karışır az daha bekle usulüyle normal satış yap

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
Çek işinde en pis olaylardan birisi, karşılıksız çıkması.
Nakit haricinde bulaşma derim.
Saygılar.
Çek mek işlerine bulaşma hele telefonla arayıp teklif yapanlara hiç bulaşma wp den arayıp yazan yatırım yap diyen dolandırıcı sitelerle aynı hesap düz mantık. Acele işe şeytan karışır az daha bekle usulüyle normal satış yap
Sağolasın dostum

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Girme çek işine madem bozdurabiliyor gitsin bozsun nakit versin ülkede herkes dolandırıcı olmuş

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Merhaba arabami satışa koydum 1 milyon 100 bin bir numarada bayan aradı emlak gayrimenkul ofisiymis 1 milyon çek ile 100 bin nakit odeyebiliriz dedi ben de çeki anında biozdurabilir miyiz ? Dedim o da evet ama kesinti olur dedi ... Bu ne ayak dolandirici mi bilgisi olan var mı ? Çek vadeden önce bozdurulanilir mi? Kesinti oranı ne ? Bu iş sakat mi özetle
söyle o çok zeki hanımefendiye çeki bozdursun getirsin insanları salak yerine koymasın

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,224
5,849
113
Merhaba arabami satışa koydum 1 milyon 100 bin bir numarada bayan aradı emlak gayrimenkul ofisiymis 1 milyon çek ile 100 bin nakit odeyebiliriz dedi ben de çeki anında biozdurabilir miyiz ? Dedim o da evet ama kesinti olur dedi ... Bu ne ayak dolandirici mi bilgisi olan var mı ? Çek vadeden önce bozdurulanilir mi? Kesinti oranı ne ? Bu iş sakat mi özetle
kardeş madem aninda bozduruluyor kendisi bozdurup sana nakit verse nasil fikir? beyin bedava çekmkarşiliksiz çikarsa ne olacak belki adam iflasin esiginde ve herkesi patlatacaksa ayni güne yazarda yazar ondan snra gecmis olsun.. cek kirdirma diyorsun sen onunda vade farkina gore kesintisi artar ki 30 gunluk cek olsa en az yuzde 15 20 keser en az hiç o topa girme

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Madem bozduruluyor hemen kendi bozdursun