- 7,015
- 8,909
- 113
Kartlar 2. Yarıya kaldı gene
Hakem: Cakir C. çok uyarıyor reisKartlar 2. Yarıya kaldı gene
Evet 2. Yari elini cebine atsa yeterli gerisi gelir😁Hakem: Cakir C. çok uyarıyor reis
ilk yarı uyardı 2.yarı akar gider dostEvet 2. Yari elini cebine atsa yeterli gerisi gelir😁
Burdamiydin dost bende kuponunu arıyordum nereye atti acaba diye çekilişte bulamadım idda kuponu paylaşım alanında arıyordum döne döne 😂ilk yarı uyardı 2.yarı akar gider dost![]()
Ufak işlerim vardı dostBurdamiydin dost bende kuponunu arıyordum nereye atti acaba diye çekilişte bulamadım idda kuponu paylaşım alanında arıyordum döne döne 😂
Gelir diye beklioz ama cuneyt cacık çıktıUfak işlerim vardı dost
O değilde kartlar gelmedi dakika 60 oldu
Sertleşmesi lazım da İspanya öne geçmesi hiç iyi olmadıGelir diye beklioz ama cuneyt cacık çıktı
Allah işini gucunu Rast Getirsin DostUfak işlerim vardı dost
O değilde kartlar gelmedi dakika 60 oldu
Penaltıyı vermedi reissarı kart![]()
@Daimon Reis İyisindir İnş 20 ila 45 Dakka Arası Senden Bir Rolll Beklıyorum içime Dogdu yapacak Gibi Bir His Var Reis Yanıltma BiziPenaltıyı vermedi reis
Goremedim pozusyonu penaltimiydi acaba 1.3 oldu kart zora girdiPenaltıyı vermedi reis
Reis ben AŞK'ta kazanıyorum 🧐@Daimon Reis İyisindir İnş 20 ila 45 Dakka Arası Senden Bir Rolll Beklıyorum içime Dogdu yapacak Gibi Bir His Var Reis Yanıltma Bizi![]()