http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin CD Sport Huancayo Alianza Lima

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
1.50

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,337
2,904
113
Bulten de mac yoktu valla en erken bu maçlar vardi ama hani gelmemesi bile benim için mucize olur cok inanarak aldim hatta 5 adim için mac bakıyorum bide puaha
Valla dost şu rolling işi hele 5 adım bana göre değil ben 2 adım atıp bırakıyorum. Ritim yakalayamıyorum. Ama mantıklı oynanınca alınması rahat bi ödül. Hala nasıl bu kadar ödül kaldı şaşkınım yani. Sen bu işi bu gece hallet de sonra 400ü de alırsın hahshsj

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Valla dost şu rolling işi hele 5 adım bana göre değil ben 2 adım atıp bırakıyorum. Ritim yakalayamıyorum. Ama mantıklı oynanınca alınması rahat bi ödül. Hala nasıl bu kadar ödül kaldı şaşkınım yani. Sen bu işi bu gece hallet de sonra 400ü de alırsın hahshsj
Ben kac gün once 400 luk denedim 3 adim da oynadigim mac iptal oldu bende devam etmedim diğer gün hevesim kaçmıştı bugün zaman geçsin diye öylesine 250lik deneme yapayım dedim orayı çok ciddiye almadım yoksa surekli denerdim ben uzun rolleri seviyorum normalde

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,469
5,680
113
Ben kac gün once 400 luk denedim 3 adim da oynadigim mac iptal oldu bende devam etmedim diğer gün hevesim kaçmıştı bugün zaman geçsin diye öylesine 250lik deneme yapayım dedim orayı çok ciddiye almadım yoksa surekli denerdim ben uzun rolleri seviyorum normalde
Reis ben bi kere denedim onlybet roll. Özellikde futbolda çok low geldi site. Doğru dürüst maç yok. Kendi siteme bakıyorum bi ton maç var oynayacak maç buluyorum sonra onlybete geçiyorum o maç yok

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,337
2,904
113
Üst üste kaybedince çabuk kazanmak için millet ilk gördüğü maça basar oldu. Ara vermekle iyi yaptın o yüzden. Sürekli denenecek bişey değil bu. Psikolojik harp resmen