http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin CD Sport Huancayo Alianza Lima

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
1.50

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
İlla tamamlamak zorunda değilsin diye biliyorum içine sinmiyorsa çek gitsin bro boşver. Başka yerden devam edersin bunu başbaşa dmmizde konuşalım istersen
Miktar çok az kanka 250 lik rolu denedim normalde 400 luk denicektim de gelmez diye 250 salladım 2 adim kaldi olursa 40k yakin para kazanırız

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
485
83
Ya sinyalci elli tane mesaj atmissin adama kalan 500 liraya sinyal yapicaktin senin gibileri biliyorum ben allahtan basmamis adam muneccim gibi birde diyor bas gelecek şimdi kaybol
La tenekeci Mahmut . Avel avel yazma kendince ordann iyiki oynamamış o konuda mutluyum parası gitmedi çok şükür ben gerekeni söyledim son söz ve oynuycak olan yine sensin bildin gibi yap demişim sonrasında iyi oku kim kime sinyale gezer Kendini doguranina gezsin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,484
15,938
113
La benim snaa olan sevgim bitmez zaten meslee para pul degil zaten
Hani geçen herkes böyle kartları açık konuşsun kıl tüy yazdın atıfta bulundun ya, o yüzden diyorum 30 farklı konuda ilk büyük vurduğunda görüşücez 1. Sıradasın kankam dedin sonra bana hava civa yaptın 170 çektim 300 çektim borç ödedim 5-6 dosta ulaştım patladım diye o yüzden diyorum. Biz hiç mi sana destekte bulunmadık anlamıyorum 1 kere para atmayınca şu forumda hemen üstün siliniyor yazık.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,639
8,374
113
Sen olmayınca donunumu satıyorsun oynadın az önceki mülayim reisden gelen para donuna karsilikmiydi boş boş konuşma olum insan kendini anlatır sen bana söylediğin gerçekte senin yaptıklarındir insan kendini anlatır
Donuma karşılık değilmiş demek paşam. Enes durduk yere para vermez kimseye 😉 yeterlidir bu cevap sanırım uza hadi şimdi.

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
485
83
Donuma karşılık değilmiş demek paşam. Enes durduk yere para vermez kimseye 😉 yeterlidir bu cevap sanırım uza hadi şimdi.
Sus pus olma olum klewyede adamlık taslamaya benzemez klewyenin hakkı edeptir görmeden bilmeden insanları yargılamak değil hala yazma şekline baksana Ergen Ergen olgunlaş biraz diycemde demiyim ben ağaç yaşken eğilir ot misali gerçek hayatta yaşayıp klewyede laf yapmaya çalışan veletsin sen şansın bol olsun 👍