- 1,015
- 215
- 63
geçmiş olsun hocam
Kaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost@Erhan2121 kardeşimiz wonladi en azından
Bekliyoz kral ses cıkmadı gelirse atıcamBoşver merit kod at
2.44 düşüyor genelde çok dikkat ettiğim bi oran dostumKaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost
Kalbim seninle dost. TakipteyimKaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost
Reis ben parasını kaybetmesini istemism gibi oldum sanki kazanması için yazdım hatta Dm dahi attım bende oynarim bakiyem olsa diye[ATTACH typeUlan ne adamsın iyi bari sevindimDostlar basmadım. Analiz yapıp vazgeçtim
Kaldırdın mı parayı hain köfteKaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost
Vay al attım2.44 düşüyor genelde çok dikkat ettiğim bi oran dostum
Hele şükür oynamamsssin o dkkadan sonra gol geldi k.bakma REİS kesin konstm bidaha tobe yawDostlar basmadım. Analiz yapıp vazgeçtim
Sen maçı izliyordun dimi 😂 hele diyorum bu çocuk yok ortalıktaKaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost
E sen 40k alacaktın dep 1,5 üst kazandın o zaman 😅🤣🤣🤣Kaçanlar direkler vallahi mac 0 2 diye bas bas bağırıyor du mac öncesi içimden geçen skor da oldu dost
9.5 k baş REİS 👍 👍 gelir bence bas
Ya sinyalci elli tane mesaj atmissin adama kalan 500 liraya sinyal yapicaktin senin gibileri biliyorum ben allahtan basmamis adam muneccim gibi birde diyor bas gelecek şimdi kaybol500 eksik bas olmazmi reis 👍
Yok be nerde olynbet te 3 adimdaydim geçtim 2 adim kaldi da bulten fena kötüleşti dostKaldırdın mı parayı hain köfte
Daha 2 adim varE sen 40k alacaktın dep 1,5 üst kazandın o zaman 😅🤣🤣🤣
Köfte Kemal dk 90 da geldi gol Allah'tan oynamamış adam ama niyetim o maçı bende oynayacaktım .1.5 alt olarak aynıKaldırdın mı parayı hain köfte
Aynen gözler gitti çok beceriksiz takımlar vallaSen maçı izliyordun dimi 😂 hele diyorum bu çocuk yok ortalıkta
Erhan karnım aç fastfood acmissin diye duydumDaha 2 adim var
İlla tamamlamak zorunda değilsin diye biliyorum içine sinmiyorsa çek gitsin bro boşver. Başka yerden devam edersin bunu başbaşa dmmizde konuşalım istersenYok be nerde olynbet te 3 adimdaydim geçtim 2 adim kaldi da bulten fena kötüleşti dost
Çarşın pazar olsun zarf felan atmıyorum sana. Terso Anlama geçen yılki gibi 600k-1m jackpot vur 100 liranı almam söz ağızdan tek çıkar bol şans.Daha 2 adim var