- 784
- 631
- 93
Senden dolar isteyip sana dolar yollayacak öyle miBeyler cart dedi curt dedi lafta dolar gonderecekmis fatexpress adında kutu geliyor lafta bende adres bilgisini verdim abd askeri olduğunu yemen de görev yaptığını diplomatik kutu olduğunu teslimdede 1400 dolar odemem gerektiğini söylüyor biraz önce birde görüntülü aradı Ekli dosyayı görüntüle 825524Ekli dosyayı görüntüle 825525
He kanka bende yedim zaten 😅😅Senden dolar isteyip sana dolar yollayacak öyle mi![]()
Yukarda yazan adresinse sil onuda broBeyler cart dedi curt dedi lafta dolar gonderecekmis fatexpress adında kutu geliyor lafta bende adres bilgisini verdim abd askeri olduğunu yemen de görev yaptığını diplomatik kutu olduğunu teslimdede 1400 dolar odemem gerektiğini söylüyor biraz önce birde görüntülü aradı Ekli dosyayı görüntüle 825524Ekli dosyayı görüntüle 825525
Banada yazıyordu zamanında siktiri çektim. Dolandırıcı Afrikalı mkBeyler cart dedi curt dedi lafta dolar gonderecekmis fatexpress adında kutu geliyor lafta bende adres bilgisini verdim abd askeri olduğunu yemen de görev yaptığını diplomatik kutu olduğunu teslimdede 1400 dolar odemem gerektiğini söylüyor biraz önce birde görüntülü aradı Ekli dosyayı görüntüle 825524Ekli dosyayı görüntüle 825525
Bi ara yiyecek gibi olmuşsun sanırım ama 😂He kanka bende yedim zaten 😅😅
Bende onu merak eddim 😅😅20 kiloluk ne yollamış aw hduejrduehe
La yok olum bilinçli verdim adresi neyiBi ara yiyecek gibi olmuşsun sanırım ama 😂
1 haftaya kalmaz fBI CIA evine baskına gelirLa yok olum bilinçli verdim adresi neyi
Ahso 1400 dolar gümrüğe ödeyecem kutuyu görmeden kargo eve teslim edecekmiş bu yiyenler vardır illaki 😆😅1 haftaya kalmaz fBI CIA evine baskına gelir
Taksiye binmek için param yok taksiye binip bankaya gitcem 500 atsanıza bana de
Bunlari çarpmak sart oldu akıl yürüt panpaTaksiye binmek için param yok taksiye binip bankaya gitcem 500 atsanıza bana de
Hallet reis dolandırıcıyı dolandırBunlari çarpmak sart oldu akıl yürüt panpa
Kaçak altın için yardım ediyor bide dolandırıldım diye şikayet ediyor'Amerikan ordusunda askerim' diyerek kandırdı: 'Kargo için 24 bin 321 TL ödeme yaptım' - 24.09.2024, Sputnik Türkiye
Hatay'da bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp sohbet ettiği, 'Maria Miles' ismiyle kendini Amerikan ordusunda görevli çavuş olarak tanıtan kadın hesabı... 24.09.2024, Sputnik Türkiyeanlatilaninotesi.com.tr
Daha neler görecekKaçak altın için yardım ediyor bide dolandırıldım diye şikayet ediyor