Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casiwin 100 TL Deneme Bonusu

blackk2144

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
28
18
Şartlar aşağıdaki gibidir biraz düşük bir bonus ama can sıkıntısı çekenler deneyebilir.

Sitemize kayıt aşamasında numaranızı doğru yazıp ardından SMS doğrulaması ile giriş sağlamanız durumunda, 1-2 dakika içerisinde 100₺ Nakit Bonusunuz otomatik olarak eklenmiş olacaktır.

Deneme bonusu ile çekim sınırını siz belirliyorsunuz.. Bakiyenizi en az 2.500₺ ye yükseltip 250₺ talep iletebilirsiniz. Bakiyeniz ne kadar olursa onun %10u kadar çekim işleminizi havale ile gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin bakiyenizi 100.000₺ yapıp 10.000₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz herhangi bir sınırı bulunmamaktadır. Yatırım şartı yoktur ve tüm oyunlarda geçerlidir.

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
750
93

Aynı konuları tekrar tekrar neden açıyorsunuz ki?

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
478
83
Y a. Komedi bu bonuslar dalgamı geçiyor bunlar

Unal2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
163
43
Şartlar aşağıdaki gibidir biraz düşük bir bonus ama can sıkıntısı çekenler deneyebilir.

Sitemize kayıt aşamasında numaranızı doğru yazıp ardından SMS doğrulaması ile giriş sağlamanız durumunda, 1-2 dakika içerisinde 100₺ Nakit Bonusunuz otomatik olarak eklenmiş olacaktır.

Deneme bonusu ile çekim sınırını siz belirliyorsunuz.. Bakiyenizi en az 2.500₺ ye yükseltip 250₺ talep iletebilirsiniz. Bakiyeniz ne kadar olursa onun %10u kadar çekim işleminizi havale ile gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin bakiyenizi 100.000₺ yapıp 10.000₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz herhangi bir sınırı bulunmamaktadır. Yatırım şartı yoktur ve tüm oyunlarda geçerlidir.
Kardeş 11 tane konun var hep açtığın konularda deneme bonusu aynı konuyu açan var ? Ta önceden

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
62
28
Ben çekmiştim 1000tl sonra çektim yatirdim7000 aldım sağlam site yarım saatte odediler

blackk2144

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
28
18