Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casiwin 100₺ Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Muhammet3455611

Üye
Yeni Üye
26
20
3

100₺ Deneme Bonusu
-Deneme bonusu alabilmek için kayıt aşamasında SMS doğrulaması yapmanız gereklidir. SMS doğrulaması yaptıktan sonra 1-2 dakika içerisinde otomatik olarak hesabınıza eklenecektir.
-Deneme bonusunuz nakit 100₺ olarak eklenmektedir. Dilediğiniz alanda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. -Deneme bonusunun herhangi bir çevrim şartı yoktur. Spor alanı için 1.30 oranlı 1 maç seçmeniz yeterlidir. -Bakiyenizi minimum 2500₺ ye çıkarttıktan sonra, bakiyenizin %10 u kadar sınırsız çekim yapabilirsiniz.( Örn: bakiyeniz 100.000₺ ye ulaşırsa %10 u 10.000₺ çekim yapabilirsiniz)
-Deneme bonusu çekiminizi yalnızca banka havalesi ile yapabilirsiniz.
-Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı email hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aileye ait fertlerden sadece biri bu bonustan faydalanabilir. Multi üyelik tespit edilmesi durumunda kazançlar geçersiz sayılır. Casiwin istediği zaman üyelerinden kimlik, ikamet belgesi vb. isteme hakkına sahiptir. Bu belgelerin kullanıcı tarafından ibraz edilmemesi durumunda oyuncunun kazançları bloke edilebilir. Yukarıdaki koşulları sağlayan kuponların promosyona dahil olabilmesi için kazanmış veya kaybetmiş olması dikkate alınmamaktadır.
Casiwin promosyonları istediği zaman durdurma, iptal etme, kötüye kullanım durumunda bonusu ve bonustan elde edilen kazancı geri alma hakkını saklı tutar. 10
-Tüm bonuslarda Bonus Genel Şartları geçerlidir

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,111
1,466
113
Banada 50 freespin diye SMS gelmis

corvettez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
55
28
banada geldi kullandım 250 yapdım cekim verdim yapıkredi başka bankam yok diyorum yapı kredi olmaz bankanızda sorun var diyor :) napim şimdi 250 için banka hesabımı açayıım bu saatte :)

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,216
2,989
113
banada geldi kullandım 250 yapdım cekim verdim yapıkredi başka bankam yok diyorum yapı kredi olmaz bankanızda sorun var diyor :) napim şimdi 250 için banka hesabımı açayıım bu saatte :)
Hangi oyunda eklenmiş bana da geldi sms

gsns34

Üye
Yeni Üye
44
12
8
Bakiyeyi 10 bin yaptık yüzde 10 unu cekebilirsiniz denislerdi ilk başta canlı destek desteğe bağlandım şimdide vermemek için 250 çekebilirsiniz dedi lanet site deneme kurallarindada yüzde onu yaziyor
Şimdide red geldi hesap onayı için belge istiyolar amq böyle sitenin

07hera

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
54
28
Sms gelmiyor birde canlıda çok sıra var 😆

07hera

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
54
28
Bakiyeyi 10 bin yaptık yüzde 10 unu cekebilirsiniz denislerdi ilk başta canlı destek desteğe bağlandım şimdide vermemek için 250 çekebilirsiniz dedi lanet site deneme kurallarindada yüzde onu yaziyor
O kadar uğraş yaptıklarına bak desene valla boşa üye olduk O zaman dostum 😒