Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casitap 1000 TL Deneme Bonusu

snrelt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
300
83
Arkadaşlar merhaba 350tlhavale ile yatirabilecegim bir site varmi

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,173
43,570
113
Yarırımlı denyo canlı desteğe bağlan söyler
Söyleyen hockimse kanıt atmadı destek konuslarinin hepsini okudum içinde yatırım yazan bir tane bile yok kaldiki iki arkadaşa ödemesi geldi gece görsel attılar kimsenin bir şey bildiği yok sadece tahmin ettiklerini söylüyorlar

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
702
337
63
Şartlarda yatırım yazmıyor ama çekim için min 3 dolar kripto yatırım istiyorlar . Bonus kazanciyla oyuna devam edebiliyorsunuz . Kazanılan 500 TL nakit bakiye olarak kalıyor

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
664
93
odemicek gibi dun 2 kisiye nasil odediler oda garip iptal edip tekrar cekim veriyorum bi adim ilerlemiyor

Alperarduc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
105
37
28
Bende havale vermiştim 10 saat geçti smdi iptal edip kripto verdim gelirse mucize

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
744
113
Yatırım istiyor canlı desteğe sorduğun zaman öyle diyor
14 saat ödenmeyince canlıya yazdım 24 saat içersinde işleme alınacak dedi iyi dedim nasıl bi site olduğunuzu gördüm asla yatırım yapılmaz size yatırım yapıp sonra 24 saat boyunca ödeyecek mi ödemeyecek mi diye çekim beklicem daha 500 tl doğrulama bonus kazancını ödeyemiyorsunuz yazınca hemen çekim işleminiz ilgili birim tarafından kontrol edilmiştir hesabınızda ilk depozit olmadığı için depozit yaptıktan sonra çekiminiz ödenecektir dedi 14 saat kontrol edilmeyen çekim ben bonus kazancı olduğunu söyleyince kontrol edildi :D emin olun bunlar çekim taleplerini görmüyorlar bile çekimleri kontrol eden bir birimleri de yok siteye sadece para girişi var çıkışı yok boşa beklemeyin

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,543
2,034
113
Allah yardımcımiz olsun önümüze her gelen siteye üye oluyoruz abi