- 12,143
- 6,622
- 113
AferinBen hiç uğraşmam böyle bonusla
AferinBen hiç uğraşmam böyle bonusla
hadi kardeşim git 5000 yap 500 çekine beğenmediysen sen kimsin kime türeme diyorsun o kadar biliyorsan aç kendi apinle site dağıt paraSon bir haftqda senin gibiler mantar gibi turedi siteler de adam gibi bonusu kestiler
Ah benim kit kardesim herkes hem fikir de bir sen anlamiyon meseleyihadi kardeşim git 5000 yap 500 çekine beğenmediysen sen kimsin kime türeme diyorsun o kadar biliyorsan aç kendi apinle site dağıt para
"Ah benim kit kardesim herkes hem fikir de bir sen anlamiyon meseleyi
Diger mesajlari da okuyorsan bu sekilde bonus paylasmazsin prim vermeyin su sitelere diyoruz"
kanka konu şuan bonus değil konu senin konuşma tarzın adam gibi konuş adam yerine koyalıp anladığımızı belirtelim geldin yok " Sende problem olmasaydı bu bonusu paylasmazdin" yok "Son bir haftqda senin gibiler mantar gibi turedi siteler de adam gibi bonusu kestiler" sence bunlar normal bir insanın tepkilerimi bence profil fotoğrafından kendini kaldır yasal bir sorun çıkmasın.
43803000 tl ye 7000 çevrimsiz bonus verdiğini iddia eden 100k yapıp çekmen gerektiğini söyleyen bir site. ben güvenip 500 yatırmam ya
500 auto rullette oynarim hic degilse salak saçma sitelere. Yatırmamcanlı desteğe bağlanıp alınıyor
bonus talep yok
yeni site