- 1,607
- 800
- 113
Gece 12de verdim la ben 13 saat olmuş benimki gelmedi🙂↔Tebrikler . 12:47 de ben vermişim. Sırayla herhalde umarım gelir bizede
Gece 12de verdim la ben 13 saat olmuş benimki gelmedi🙂↔Tebrikler . 12:47 de ben vermişim. Sırayla herhalde umarım gelir bizede
Ala ala kanka dunden beri iptal olmuyor mu benimki 1k kere iptal olduBenimki iptalda olmuyor la takılı aldı bakiye düzenlediler soyluyom yoğunluk dio
Tebrikler çekim yapanlara ben 12:55 de vermiştim talebi bakalım bende bekliyorumTebrikler . 12:47 de ben vermişim. Sırayla herhalde umarım gelir bizede
Yok walla iptal falan olmuyo gece 12de düzenlediler bakiye çekim talebinde kaldı ne iptal ediolar nede parayı gonderiolarAla ala kanka dunden beri iptal olmuyor mu benimki 1k kere iptal oldu
844abiler çekim geldi de konuyla alakasız jokere atacamda. günceli kaç jokerin sahte siteye tutulmayalım
ty bro
Hangi yöntemle kac dakika kanka geldiabiler çekim geldi de konuyla alakasız jokere atacamda. günceli kaç jokerin sahte siteye tutulmayalım
12:58 de verdim bendeTebrikler çekim yapanlara ben 12:55 de vermiştim talebi bakalım bende bekliyorum
Canlıya yaz bir daha kankaYok walla iptal falan olmuyo gece 12de düzenlediler bakiye çekim talebinde kaldı ne iptal ediolar nede parayı gonderiolar
Sorma vallahYav hadi yav noldu bu herkesin parası geldi bı bizimki yok piyasada
Hangi yöntemleDostlar 13.39 da talep verdim 14.01 de ödendi düzenlenip herkeze bol sans
AynenYav hadi yav noldu bu herkesin parası geldi bı bizimki yok piyasada
KubepayBankTransferHangi yöntemle
Tr yazdınmıKubepayBankTransfer