40 dakka olduİng verdim 777havale yazandan
Bonuslarda belirtilen oyun ve branşlarda yazıyor ya uyuz oldum . Yokuş yapmaya başlamışlar çünküO da pragmatic oyunu . Sorun olacağını sanmıyorum ama bunların işi belli olmaz
Benimki iptalda olmuyor la takılı aldı bakiye düzenlediler soyluyom yoğunluk dioYeniden cekim verdim dün gelmedi 12 kere iptal inşallah gelir dünkü eski insanlar burdayım cekimi gelmeyen
Talebi saat kaçta verdinbenim bakiyeyi şimdi düzenlediler. umarım geliyor yakın zmanda sanırım
Dostum sakin ol illa ki gelir gelmese bile cebinden bir şey çıkmadı öyle düşün 👍🏻Yav kafayı yiyecem yemin ediom nasıl bize ödeme yapmıyor hala ya
dostlar benim çekim geldi bilginize size bol şanslarbenim bakiyeyi şimdi düzenlediler. umarım geliyor yakın zmanda sanırım
12:40 mış talepTalebi saat kaçta verdin
Sende mi 777 ile verdin cekimidostlar benim çekim geldi bilginize size bol şanslar
Hayırlı olsun hacımdostlar benim çekim geldi bilginize size bol şanslar
hayır kubemi ne varya ondan. talep 12:40. düzeltim 13:49. çekim gelmesi 13:52 bilginizeSende mi 777 ile verdin cekimi
Tebrikler . 12:47 de ben vermişim. Sırayla herhalde umarım gelir bizede12:40 mış talep