- 3,520
- 1,369
- 113
12 de çekim verdik bakalım gelicekmi gelen arkadaşlar yazarsa iyi olur beyler
Artık kullanılıyorHiç bir oyunda kullanılmıyor hata veriyor bu site güven vermiyor boşuna üye olduk
Şimdi oynatıyor ama çekim şartı nasıl bilmiyorum çektim bakalım gelirse yazarımHarici servis hatası diyor spin oynatmıyor yaşayan var mı
Freespin çevirimsiz mini maksi 1000 çek yazıyor promosyonda ama bilmiyorum250 spin den 610 çıktı şartı ne bunun
Bende şimdi verdim.gece cekenler ödenmemiş bir kaç kişi gördüm ama ödenen de var bakalım sans artık12 de çekim verdik bakalım gelicekmi gelen arkadaşlar yazarsa iyi olur beyler
Red oldu yine.sebebi yazmıyor canlı destek de yok. Tüm havaleleri denedim.olmuyor.redBende şimdi verdim.gece cekenler ödenmemiş bir kaç kişi gördüm ama ödenen de var bakalım sans artık
Dün gece çektim ben 1 kBende şimdi verdim.gece cekenler ödenmemiş bir kaç kişi gördüm ama ödenen de var bakalım sans artık
Ben çekemedim red oluyor sürekli. Gündüz çeken varmı acabaDün gece çektim ben 1 k
35 dakka oldu bekliyor halaBen çekemedim red oluyor sürekli. Gündüz çeken varmı acaba
Benimde ret aldı şimdi tekrar verdik bakalımBen çekemedim red oluyor sürekli. Gündüz çeken varmı acaba
Hangi yöntemle ?Dün gece çektim ben 1 k
Mesajla sebebini yazsalr anladım da sebeb de yok.bakiye duruyor henüz silinmedi benimBenimde ret aldı şimdi tekrar verdik bakalım