Bin yapıp çekeceksin promosyonlarda niye okumuyorsunuz buraya yazıyorsunuz ben onu anlamıyorum Bir türlü Buradan cevap bekleyeceğini oraya okusan daha hızlı bilgiye sahip olursunArkadaşlar şuan 250 freespin kazanç şartları nedir tam olarak gece alamadım yeni aldım 800 yaptım bir şeyler değişmiştir falan
Okudum kardeşim dün 500 falan çekiyorlardı ondan sordumBin yapıp çekeceksin promosyonlarda niye okumuyorsunuz buraya yazıyorsunuz ben onu anlamıyorum Bir türlü Buradan cevap bekleyeceğini oraya okusan daha hızlı bilgiye sahip olursun
Ben dün 18.40 cekim verdim ödemediler12 de cekim talebi vercez
1000 lira maksimum çekim zaten orada yazıyorOkudum kardeşim dün 500 falan çekiyorlardı ondan sordum
Talepler saniye de red oluyor 12 den sonra çekim yasak.gece 2 öğle 12 yazıyor12 de cekim talebi vercez
12 den sonraDestekde sıra çok çekim verilmiyor yani hemen red
Anladım.papel vardı çekimde onu kabul ediyor mu acaba onla versem12 den sonra
Sadece havaleAnladım.papel vardı çekimde onu kabul ediyor mu acaba onla versem
Valla ben gece havale çektim sadece havale diye biliyorumAnladım.papel vardı çekimde onu kabul ediyor mu acaba onla versem
Muro başkan dün sende alamıyordun bonusu . Nasıl ettin1000 lira maksimum çekim zaten orada yazıyor
Arka arkaya denedim en son verdi yaMuro başkan dün sende alamıyordun bonusu . Nasıl ettin