- 2,279
- 1,691
- 113
Ağa ibani arasında boşluk bırakmadan yazdinmi hiç denemediysen öyle dene birdeKac kere iptal oldu tr yazdırmı hangi banka
Ağa ibani arasında boşluk bırakmadan yazdinmi hiç denemediysen öyle dene birdeKac kere iptal oldu tr yazdırmı hangi banka
Tr sildim albaraka knk@aliilter1993 tebrikler kanka tr yazdırmış sen hangi banka
Bakiyeni silmeyip çekimi iptal ediyorsa bı eksiklik vardır canlı desteğe baglan odemeyecek olsalar direk silerlerBen tr yazıyorum 9 kere iptal akbank hep yapı kredi denemedim
Nasıl kanķa tr yazıyorum ibanı giriyorumAğa ibani arasında boşluk bırakmadan yazdinmi hiç denemediysen öyle dene birde
Aralarında boşluk varmı bitişik mi fullNasıl kanķa tr yazıyorum ibanı giriyorum
Bakiye silinmiyor sıra cok kanka yaBakiyeni silmeyip çekimi iptal ediyorsa bı eksiklik vardır canlı desteğe baglan odemeyecek olsalar direk silerler
Bosluk yok varsada bilmiyorum kankaAralarında boşluk varmı bitişik mi full
Aynisi bendede varFreespinleri oynadım bitti verdiği bakiyeyi oynamaya çalışıyorum sürekli hata veriyor başına gelen varmı
????Freespinleri oynadım bitti verdiği bakiyeyi oynamaya çalışıyorum sürekli hata veriyor başına gelen varmı
Neden acaba canlı pide kuyruğu resmen, bı bonus yapmislar altından kalkamadilarAynisi bendede var
Neeee ???? yazmis Ya Oynatmiyor Diye Bendede Ayni
Bir saat önce arkadaş çekti 10 dkda geldi sende sorun var sana denk gelmiş bağlan bakalım canlıyaBosluk yok varsada bilmiyorum kanka
Cekim yine red yemis allasizlarHesaba giremiyorum allah belami versin çoklu üyelik vs yok ilkkez gördüm burdan üye oldum 4-5 kere çekim reddettiler şimdi giremiyorum
Dümen site ben giriyorumHesaba giremiyorum allah belami versin çoklu üyelik vs yok ilkkez gördüm burdan üye oldum 4-5 kere çekim reddettiler şimdi giremiyorum
Benimde AynenLa benden sonra çekim verenlerin çekim takir takir ödenmiş bana nie gelmio ulaaa