- 1,508
- 801
- 113
Slot oynadım 7 lira kaldı en son farm dan 960 ödedi şansa bala çektikBeyler nasıl oynadınız çıkan kazancı
Slot oynadım 7 lira kaldı en son farm dan 960 ödedi şansa bala çektikBeyler nasıl oynadınız çıkan kazancı
20.57 havale işteKac dakika oncs verdin kanka ķac kere cekim talep verdin hangi yöntemle
E oyunlarda gözükmüyor ne oynadımSlot oynadım 7 lira kaldı en son farm dan 960 ödedi şansa bala çektik
StarligE oyunlarda gözükmüyor ne oynadım
Tamam biz daha bekliyoruz bakalım cekimi20.57 havale işte
Farklı bir kişinin telefondan dene reis ben öyle yaptım aldım !Bilinen bilinmeyen bütün tarayıcıları denedim olmadı nasa , fbı, sia, destekli denedik yine olmadı. En son çare rus hackerlerle görüştüm yok ağa yok bu oe site deneme bonusu vermiyor
Choreme gecmiş temizle sürekli dene veryBilinen bilinmeyen bütün tarayıcıları denedim olmadı nasa , fbı, sia, destekli denedik yine olmadı. En son çare rus hackerlerle görüştüm yok ağa yok bu oe site deneme bonusu vermiyor
Güncelleme var diyorlar görüyormusun. Detay odak değil sonuç odaklı ol burazBilinen bilinmeyen bütün tarayıcıları denedim olmadı nasa , fbı, sia, destekli denedik yine olmadı. En son çare rus hackerlerle görüştüm yok ağa yok bu oe site deneme bonusu vermiyor
Telefonu oto yıkamaya verip yıkattım yine olmadı reisChoreme gecmiş temizle sürekli dene very
Profilden numara doğrulaması yap talep etmene gerek yok otomatik ekleniyor bonuslarda kontrol edersinBilinen bilinmeyen bütün tarayıcıları denedim olmadı nasa , fbı, sia, destekli denedik yine olmadı. En son çare rus hackerlerle görüştüm yok ağa yok bu oe site deneme bonusu vermiyor
26. Denemede choremdan aldım. 3. Denemede verdi Chrome öncesi operaChoreme gecmiş temizle sürekli dene very
Bize gelmedi kac kere talep verdin35 dakikada geldi çekim herkese bol şanslar
EvetDirekt çıkan kazancı çektin mi reis
Yaptım dostumProfilden numara doğrulaması yap talep etmene gerek yok otomatik ekleniyor bonuslarda kontrol edersin
Eklenmedi mi bonuslardan bakYaptım dostum
Sürekli dene yogunluk oldugu İcin hata veriyorYaptım dostum