- 373
- 124
- 43
Mozilla denedim olmadi tor denedim olmadi opera denedim yine alamadim bonusu sistemsel hata diyor
250 denedin miMozilla denedim olmadi tor denedim olmadi opera denedim yine alamadim bonusu sistemsel hata diyor
Üyelik oluşturdum 300 tl değerinde btc hediye verdi dost 50 TL'lik işlem yapınca otomatik çekilir oluyor ben aldım paylaşmak istedimMidas nedir sitemi
Ne veriyo hangi borsa linkÜyelik oluşturdum 300 tl değerinde btc hediye verdi dost 50 TL'lik işlem yapınca otomatik çekilir oluyor ben aldım paylaşmak istedim
Tamamİptal olursa. Ver atanma talebi olusturdum aradılar sordum sistemsel dedi iptal olursa yine verin dediler
İşte herşeyi kovaladığınizi sitelere belli edin 300 kişi yığılmış siniz canlı desteğe adam sonra iptal ederler çekimi harbiDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Benim 20 dk sürdü duzenlemeÇekim verdim bakiye düzenlenmedi ne kadar sürede düzenleniyor gönderiliyor ortalama
20.47 verdim çekimi şimdi geldiTakip yapılmıyor demi takip göremedim ben işleme alındığını nerden anlayacaz
Odemiyo kanka şansına artık960 çekim 25 dk oldu gelmedi
Bendede aynıkupon yapıyorum partnerlimiterror hatasu veriyor bu nedir ?