- 11,025
- 10,175
- 113
Şimdi menfaat söz konusu kimse demez ama şu site bir kişiye ödemesin sen curcunayı gör site adamı,satılmış ,100 FS almak için konu açmış neler neler derler.Site adamı demediler hayret
Şimdi menfaat söz konusu kimse demez ama şu site bir kişiye ödemesin sen curcunayı gör site adamı,satılmış ,100 FS almak için konu açmış neler neler derler.Site adamı demediler hayret
O kişi ben olurum kesin amk 40 dkdır bekliyorumŞimdi menfaat söz konusu kimse demez ama şu site bir kişiye ödemesin sen curcunayı gör site adamı,satılmış ,100 FS almak için konu açmış neler neler derler.
Geldimi güzel abim 😆Eyvallah kardeşim 😆
1k çektik bakalım ödeyecek miDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Kubepay havale yöntemi ile verdim çekim knkBir de yöntem hangisiydi kanka
Bakiye düzenlendi reisAğa bu sitede öyle değil nerden baktin işleme aldı yazısını
Ben göremedim
Kanka yöntem hangisiyle verdinve 32 dakika sonunda benim 660ı da ödedi paylasan dosta teşekkür
Kubepay havale yöntemi ile ver knkKanka yöntem hangisiyle verdin
Kolaym havale yazıyor 40 dkdır bekliyorum ya
Sen çekim yaptın mı kanka ?Sitede bakiye yapan bekletmeden çeksin biran önce.. fazla uzun sürmez bu iş
Öderler umarım dost burada ki çoğu arkadaş çekti sanırım1k çektik bakalım ödeyecek mi
o farketmiyordur ya bayağı basit deneme bonusu yogunluk artmıştır öder birazdanKanka yöntem hangisiyle verdin
Kolaym havale yazıyor 40 dkdır bekliyorum ya
590 çektik garip işi geldi ödemeSen çekim yaptın mı kanka ?