- 8,045
- 3,454
- 113
Kim forumdan mıŞansımıza onu da siler Benim de bonusum içerde var namussuzun bir tanesinin yüzünden giriş yapamıyorum hesaba
Kim forumdan mıŞansımıza onu da siler Benim de bonusum içerde var namussuzun bir tanesinin yüzünden giriş yapamıyorum hesaba
Silmez la usttekine dümen atiyo deneme bonusu devam edioYa ben bonusu aldım sayfadan çıkış yaptı Arkadaşın telefonu kayıtlı Bonus hesaptaydı kullanmadım acaba siler mi
Ne eline geçiyor Öyle yazmışSilmez la usttekine dümen atiyo deneme bonusu devam edio
Benim deneme öyle duruyor gece aldım bilmez değil miDeneme bonusu bitmiş beyler boşa üye olmayın bu da kanıtı
Valla bilmem ki önceden aldıysan vermişse eğer kalır herhalde başkan muroBenim deneme öyle duruyor gece aldım bilmez değil mi
Harbi bitmiş ama en geç 1 2 saate kullan çek muro başkan belli olmaz bunların sağı soluBenim deneme öyle duruyor gece aldım bilmez değil mi
Çekimi hangi yöntem vereyim muro reisSiz yine yapmışsınız Lan bir tane arkadaş var onun numarası ile kayıt oldum namussuz telefona bakmıyor
Ne zaman çekim verdim ve desteğe gerek oluomu cekimdeŞimdi ödendi paylaşan kişiye teşekkürker
cekim geldi beyler hayirli olsun simdiden
Yav amk bana neden ödemiyorlar abi 22 saat oldu amk yaaaaaaNe zaman çekim verdim ve desteğe gerek oluomu cekimde
Tam 22 saat ödenmiyor bize mi garezi var acabaŞimdi ödendi paylaşan kişiye teşekkürker
Hangi yöntemle çektinBenimde şimdi geldi 30 dakka oldu vereli canlıya bağlanmanıza gerek yok ben direk verdim geldi arkadaşlar
Bilmiyorum ki kral havale min 1000 yazıyordu çektim direkÇekim verdim bakalım
Hangi yöntemle çektin