Kac icinde geldiÇok şükür
Kac icinde geldiÇok şükür
Yok az kişi kalınca atıyorHiç canlıya bağlanabilen varmı canlı ne diyor
EdiyorDevam ediyormu bonus
Benim çekim çok oldu bekliyor halaİlk çekim 1 saat sürdü iptal 2 çekim 40 dakka oldu bekliyor hala millete 10 dakkaya gönderiyorlar
Bende çekim.verdim ama.odeme yapmıyorBi ben çekemedim galiba herkes çekmiş 😁
Site çekim vermiyor kaç saat oldu ödeme vs yapmıyorDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Benim çekim 5 saat sonra iptal oldu sebep bile yazmamislarİlk çekim 1 saat sürdü iptal 2 çekim 40 dakka oldu bekliyor hala millete 10 dakkaya gönderiyorlar
Benim.cekimim.5 saat sonra iptal olduDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
Yapmıyor iade yaptı çekim iptal yaptı yaniMin.max 1k yapmışlar oyunları da kitlemisler ödeme yapmıyor gördüğüm kadarıyla durum böyle şuan
Bonusu nasıl aldınız sürekli sistem hatası diyor hangi tarayıcı ile aldınız Opera Chrome denedim aynıKac icinde geldi
Gizli sekmeden gir, profilden tel no onay yap talep et, sistem hatası derse hesaptan çıkış yap 3 dk sonra gir bidaha talep ver. Max 3 kez sistem hatasi der verirBonusu nasıl aldınız sürekli sistem hatası diyor hangi tarayıcı ile aldınız Opera Chrome denedim aynı
@Honos21 geldimi cekim kankaGizli sekmeden gir, profilden tel no onay yap talep et, sistem hatası derse hesaptan çıkış yap 3 dk sonra gir bidaha talep ver. Max 3 kez sistem hatasi der verir
Kaç ayda geldi reis biz bekliyoruz hala250 Spin aldım sporda yaptım 1k ödeme geldi arkadaşlar
Yok knk 700 çekim veriyordum gece min max 1000 yapmislar@Honos21 geldimi cekim kanka