- 436
- 153
- 43
Mail attım çekimden 20 dk sonra geldi finans mailine attim
Üye olduk vermiyor dostum dagitlilmis diyor bitmiş yaniDostlar sms geldi konu açmayı bilmiyorum hatam olursa affola ben aldım farkli deneme seçeneği var m.casipot10.com
EyvallahBilmiyorum ki kral havale min 1000 yazıyordu çektim direk
sen kafayı beynını yemıssın ya bonus hala aktif ne kadar boş avelsin sıra sana gelsın eklensın dıye ınsanları vazgectırıyorsun sakat mısın olm sen cahil cühelaDeneme bonusu şuanlık bitmiş görünüyor. Boşa üye olmayın
Laaa kafan mı güzel dün üye olduk vermedi bonusu bitti diyorsen kafayı beynını yemıssın ya bonus hala aktif ne kadar boş avelsin sıra sana gelsın eklensın dıye ınsanları vazgectırıyorsun sakat mısın olm sen cahil cühela
bonus sekmesınde gorunyor hala bendeLaaa kafan mı güzel dün üye olduk vermedi bonusu bitti diyor
Görünse nolur cevap önemli sonuç bittibonus sekmesınde gorunyor hala bende
Tam 24 saat oldu odenmedi nasıl ödeme alacağızÖdeme İki saat gibi bir sürede geldi.
24 saatte ödemediyse sıkıntı büyük kardeşimTam 24 saat oldu odenmedi nasıl ödeme alacağız
talep et bakalım, yoğun ilginizden dolayı vs,deneme bonusu dağıtıldı vs vs bitti uyarısı veriyor yani, yinede bi bakın,arkadaşda ona istinaden söylemiş muhtemelen ,saldırmayın hemen a.. .dsen kafayı beynını yemıssın ya bonus hala aktif ne kadar boş avelsin sıra sana gelsın eklensın dıye ınsanları vazgectırıyorsun sakat mısın olm sen cahil cühela