koskocaman en az mıktarda yatırım yazmıslarKimse gotunden uydurmasin yatirim sarti var diye canli yok diyor
1 hafta önce alındı kaydedildiŞartlar ve Koşullar
E-posta adresiniz doğrulandıktan sonra 1.000₺ Bonusunuz hesabınıza yatırılacaktır.
Nakit ödülünüzün kilidini açmak için, bu Bonustan biriktirdiğiniz 10.000₺ Bonus Bakiyesi Hedefine ulaşmanız gerekmektedir.
10.000₺ Bonus Bakiyesi Hedefine ulaştığınızda, 500₺ otomatik olarak gerçek paraya dönüştürülecek ve hesap bakiyenize eklenecektir.
Bonus Bakiyesine yalnızca Pragmatic Play Slot oyunları katkıda bulunur.
Konusu var mı bilmiyorum tg'de gezerken gördüm almayan arkadaşlara bol şans
Olma ztn böle sitelere girmeyin üyede olmayın boş beleş iş git bin TL yatır bas rulete şans varsa gelir ztn mojorx sitesine üye oldum günde 3 defa ariyorlar nie oynamiyorsunuz die ne lanet site as vida yalvariyo gelin kazandirak size yatırım yaptık kaybetim bin TL bide bizim oyunlariz çok iyi ödüyor yalanLink yokki zaten olmam da
"Kazançlar yalnızca geçerli bir yatırım yaptıktan ve en az bir kez çevrim şartını tamamladıktan sonra çekilebilir"Şartlar ve Koşullar
E-posta adresiniz doğrulandıktan sonra 1.000₺ Bonusunuz hesabınıza yatırılacaktır.
Nakit ödülünüzün kilidini açmak için, bu Bonustan biriktirdiğiniz 10.000₺ Bonus Bakiyesi Hedefine ulaşmanız gerekmektedir.
10.000₺ Bonus Bakiyesi Hedefine ulaştığınızda, 500₺ otomatik olarak gerçek paraya dönüştürülecek ve hesap bakiyenize eklenecektir.
Bonus Bakiyesine yalnızca Pragmatic Play Slot oyunları katkıda bulunur.
Konusu var mı bilmiyorum tg'de gezerken gördüm almayan arkadaşlara bol şans
Almak için yok çekim için değil akıllı tuzakKimse gotunden uydurmasin yatirim sarti var diye canli yok diyor