Ödenir rahat ol900 çekim odenirmi kazanipta ödenmeyen varmi
2 sayfs geride numara paylaşılmış wpden yazNereden talep edeceğiz bilen var mı
Güle güle harca bizde bekliyoruz 4 gündür arayacaklarÖdedi 10 dakikada
Whatsapp numaraai var yaz ekliyolaeGüle güle harca bizde bekliyoruz 4 gündür arayacaklar
bu site dolandırıcı mı? beni aradılar %100 bonus içinSanırım 2-3 gün önce konusu açılmış ama bonus verilmiyor diye kapanmıştı.
Bonus sanırım bitmiş ama ilk üye olanları arayıp ekleme yapıyorlar ve 1000 tl ye kadar yüzde yüz çevrimsiz ilk üyelik bonusu ekliyorlar.
Bilgi paylaşımı için açtım konuyu.
Sonu 0785 olan bir numara aradı 200 TL ekledi 800 TL yapip cekim talebinde bulundum.
Çekim gelirse 1000 tl cevrimsiz bonusu da deneyeceğim. Odeme yapilirsa da paylaşım yapacağım
Dostlar ona göre yatırım yapacağım büroyabu site dolandırıcı mı? beni aradılar %100 bonus için
Kefil değilim yeni site deneme bonusundan ve yüzde yüz ilk yatirim bonusundan çekim yaptım ve hizli bir şekilde ödedi ama dediğim gibi kefil değilimDostlar ona göre yatırım yapacağım büroya
link nedirKefil değilim yeni site deneme bonusundan ve yüzde yüz ilk yatirim bonusundan çekim yaptım ve hizli bir şekilde ödedi ama dediğim gibi kefil değilim
2 aydir hic girmiyorum vurdum kaçtım sifremi bile hatirlamiyorumlink nedir
yarım saat oldu progresste bekliyor çekimKefil değilim yeni site deneme bonusundan ve yüzde yüz ilk yatirim bonusundan çekim yaptım ve hizli bir şekilde ödedi ama dediğim gibi kefil değilim
güncel link lazım