- 6,430
- 2,647
- 113
Ağa bana eklemişler her alanda geçerlimiUye olma
Ağa bana eklemişler her alanda geçerlimiUye olma
Başlığı düzelt Başka türlü anlamazlarBonus yok boşuna üye oldun
TamamÖdeme 10 dakikada geldi (deneme bonusu kazanci)Ekli dosyayı görüntüle 821345
Çevrimsiz değil moruk 15 kat çevrim istiyor çekim yapmak için. İyi olu her detayı sor çakallıl yapıyor bütün ama bütün sitelerSanırım 2-3 gün önce konusu açılmış ama bonus verilmiyor diye kapanmıştı.
Bonus sanırım bitmiş ama ilk üye olanları arayıp ekleme yapıyorlar ve 1000 tl ye kadar yüzde yüz çevrimsiz ilk üyelik bonusu ekliyorlar.
Bilgi paylaşımı için açtım konuyu.
Sonu 0785 olan bir numara aradı 200 TL ekledi 800 TL yapip cekim talebinde bulundum.
Çekim gelirse 1000 tl cevrimsiz bonusu da deneyeceğim. Odeme yapilirsa da paylaşım yapacağım
Kb ustadYazdigimi okusan zaten deneme bonusunun bittiğini anlardin. İlk üye olanlara eklenme yapilmis o yüzden actim konuyu ama okumamissin sanirim
2 saat önce üye oldum 1 saate aradılar eklediler 400 TL çekim verdimBonus yok dedim ya niye okumuyorsunuz ya üye olmayın bonus yok
İlk üye olanlara eklemeler yapılmış sadece 2-3 gün önce üye olanlara eklendi
Bu deneme bonusu olmuyor k önceden üye olanlara eklemişler suan başlangıçta normal üye olursan öyle bir şey yok yani başlık yanıltıcıSiteye giris yap bi beni bugün aradilar ama bonusu dün akşam eklemişler
Yazdığımı okuyup anlayabilme becerin olsaydı zaten atlamazdinBu deneme bonusu olmuyor k önceden üye olanlara eklemişler suan başlangıçta normal üye olursan öyle bir şey yok yani başlık yanıltıcı
Sevgili arkadaşım, herkese verdiğin aynı cevap ki ben de zaten yazdığını yinelemisim yazdığımda senin de deneme bonusu diye yazdığın şeyi kavrama becerin olsaydı daha mantıklı ve makul bir açıklama yapardın, ne yazmışsın? Bir kaç gün önce açılmış konusu ama vermiyor diye ya da her neyse kapatılmış, şimdi sadece ilk üye olanlara ekliyorlar demişsin? Arayıp diyorsun yani bu tam olarak bir deneme bonusu kapsamında değerlendirilebilir mi? Hayir. Aklı sıra millet laf soktuğunu sanma yani.Yazdığımı okuyup anlayabilme becerin olsaydı zaten atlamazdin
Hala anlamamissinSevgili arkadaşım, herkese verdiğin aynı cevap ki ben de zaten yazdığını yinelemisim yazdığımda senin de deneme bonusu diye yazdığın şeyi kavrama becerin olsaydı daha mantıklı ve makul bir açıklama yapardın, ne yazmışsın? Bir kaç gün önce açılmış konusu ama vermiyor diye ya da her neyse kapatılmış, şimdi sadece ilk üye olanlara ekliyorlar demişsin? Arayıp diyorsun yani bu tam olarak bir deneme bonusu kapsamında değerlendirilebilir mi? Hayir. Aklı sıra millet laf soktuğunu sanma yani.
Anlayıp veya anlamadığımı da geçtim, bence anlamayan birisi varsa bile tavırlarını insanlara karşı değiştirmeni tavsiye ederim, günün güzel olsun dostum.Hala anlamamissin