- 3,489
- 1,384
- 113
Kardo bi Dm atar mısın@aSiRuH06 çekim havale ile ödenmiş son kuponda son topta 3 yemese kasa 8 küsur olurdu 500 cekerdik. Yanlışlıkla 400 çekmişim iptal Edip bakiyeyi 300 e cektiller çekim verdim gecenin 5 inde ödediler
Kardo bi Dm atar mısın@aSiRuH06 çekim havale ile ödenmiş son kuponda son topta 3 yemese kasa 8 küsur olurdu 500 cekerdik. Yanlışlıkla 400 çekmişim iptal Edip bakiyeyi 300 e cektiller çekim verdim gecenin 5 inde ödediler
Paraciklar bana lazım arkadaşa 2k borç varKardo bi Dm atar mısın
Geçmiş olsunDolandırıcı site yatırım yapmayın benim 5k odememi yapmadı hesabı sildi
4 k yap 300 çek var seçenekler arasindaVerdikleri bonusla 1000yapamiyorsun8000nasil yapacaksın
usta şuan betco bakımda galiba benden farklı bir betcoda bonus alamıyorum güncelleme var diyorlarYatırik yaptım çekim yaptım 6 saatir oxemediler şimdide al yapı çalışması yalanı uyduruyor idemiyorlar paramı site dolandırıci
Nasıl yaptınArkadaşlar 14 bin tl yaptım çekim işlemi verdim bekliyorum
Bak 2 adımda Şöyle yapıyorsun Kendi paramızla olmuyorVerdikleri bonusla 1000yapamiyorsun8000nasil yapacaksın
2 adımda 6600 oldu çevrim bitmemiş oluyor 1300-1500 falan çevrim kalıyor onuda 2 maça basınca ortalama o tutarlara denk geliyorNasıl yaptın
Bonuslarda alt yapı çalışması var o doğru kral bir iki site de söyledi bana ama çekim muhabbetinden haberim yokYatırik yaptım çekim yaptım 6 saatir oxemediler şimdide al yapı çalışması yalanı uyduruyor idemiyorlar paramı site dolandırıci
Doğru söylüyor sun8k yapıcan 500 tl çekicen abi bi gitsinler ya gittikçe kotulesiyorbu siteler bu bonusu alan kişilerin kendisine saygısı yoktur net yinede paylaşım için teşekkürler
Kanka 550 tl cekmisin birakta odesin yani cek bakayim 50.k.oduyormuGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
Ekli dosyayı görüntüle 784733